Steun Ons!

Er gaat ontzettend veel tijd en energie zitten in het onderhouden van The Sushi Times en daarnaast zijn er ook nog de ‘vaste lasten’ zoals hosting en het organiseren van leuke giveaways! Dit alles wordt geheel uit eigen zak betaald en met de kleine beetjes die we krijgen door middel van de advertenties op onze site.

AdBlock is dan ook ons grootste vijand 😉 We snappen dat er een hoop websites zijn die super irritante advertenties plaatsen en laten zien. Wij proberen er echter voor te zorgen dat onze advertenties je niet in de weg zitten en ook echt relevante content laten zien. Zou je daarom je Adblocker zo willen instellen dat onze advertenties te zien zijn (het zogenoemde ‘whitelisten’)? Op die manier help je automatisch mee om The Sushi Times overeind te houden, zonder dat je er eigenlijk iets voor hoeft te doen.

Mocht je daarnaast nog wat extra’s willen doen en bijdragen? Dan vragen wij je (lekker brutaal) of jij misschien een kleine bijdrage over hebt om aan ons te doneren 😀 Dit kan heel gemakkelijk door via paypal een donatie te maken (zie button hieronder)

Alvast heel erg bedankt voor het helpen van The Sushi Times!