Japanse curry recepten. thumbnail van de Youtube video "How To Make Japanese Curry - Kawaii Alpaca Katsu" door Maqaroon

11 Overheerlijke Japanse Curry recepten

Kare raisu (カレーライス), ofwel Japanse curry (met rijst), is één van de populairste gerechten in Japan. Sterker nog, het wordt zoveel gegeten dat het inmiddels wordt gezien als een nationaal gerecht. En staat het op gelijke voet met bijvoorbeeld sushi en ramen. Zeker als alledaagse maaltijd is kare raisu zeer geliefd.

Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van Japanse curry maar wil je graag eens wat anders proberen dan normaal? Bekijk dan snel onderstaande curry recepten en voor je het weet heb je weer meer dan voldoende inspiratie om weken lang al dit lekkers te eten!

https://www.youtube.com/watch?v=mzCIjohhwXQ
https://www.youtube.com/watch?v=3QdRDLyehkg


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.

Coverfoto: thumbnail van de Youtube video “How To Make Japanese Curry – Kawaii Alpaca Katsu” door Maqaroon

Tags:
,
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie