11 Recepten met Japanse (Kewpie) Mayonaise

Dat ze in Japan dol zijn op mayonaise, en dan in bijzonder Kewpie mayonaise, moge inmiddels duidelijk zijn. Niet alleen eten ze het graag bij gerechten zoals takoyaki en okonomiyaki maar zijn er nog veel meer lekkere Japanse gerechten waar je Kewpie (en andere Japanse Mayonaise) maar al te goed bij kunt gebruiken. Dus zou jij ook graag eens willen proberen hoe lekker die Japanse mayonaise bij verschillende gerechten smaakt? Dan is dit je kans!

Een groot voordeel is dat je bij de meeste recepten maar een paar theelepels mayonaise nodig hebt dus met bijvoorbeeld één fles Kewpie Mayonaise kun je bijna al deze recepten maken. Kewpie mayonaise (en andere Japanse varianten) zijn o.a. te koop bij Seikatsu, Roppongi, Amazing Oriental of enkele supermarkten zoals de Albert Heijn.

Nog meer overheerlijke Japanse recepten proberen? Dan is YouTube uiteraard een goede plek om te zoeken. Liever een echt receptenboek in handen? Probeer dan eens de onderstaande kookboeken:

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X