16 Overheerlijke (zoete) Otaku Recepten

Vind jij het nou ook zo moeilijk om te bedenken wat je in je weekend of vakantie wilt doen? En/of heb je geen zin om de deur uit te gaan, een boek te lezen, of anime te kijken? Waarom duik je dan niet de keuken in om wat nieuws te bakken of koken?

Natuurlijk hoeft dit geen “saaie” boerencake te zijn of luxe omelet, het internet staat namelijk vol met fantastische (Japanse) recepten waar een otaku-hart sneller van gaat kloppen! Probeer bijvoorbeeld eens de overheerlijke, zoete, baksels in deze post of de hartige heerlijkheden in het andere deel.

Nou nog niet uitgekookt? Dan hebben wij nog veel meer overheerlijke (Japanse) recepten die je kunt proberen, voor zowel die-hard otaku’s als de niet-otaku’s! Graag ook andere dingen proberen uit de Japanse keuken? Probeer dan eens één van deze recepten of neem een kijkje in één van de volgende kookboeken:

Dit artikel – 16 Overheerlijke (zoete) Otaku Recepten – verscheen voor het eerst op 26 november 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 26 november 2018.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X