Kersenbloesem recepten. Thumbnail van de youtube video '日本語)Sakura Cherry Blossom No-Bake Cheesecake | 桜のレアチーズケーキ' door PankoBunny.

17 overheerlijke hanami en kersenbloesem recepten!

Wil jij je eigen hanami picknick of feestje organiseren? Dan mag lekker eten en drinken daar echt niet bij ontbreken! En het allerleukste is dan ook nog om eten en drinken te serveren in de sferen van een echte hanami party, dus veel kersenbloesem geïnspireerde gerechten en ander lekkers. Nu kan het natuurlijk lastig zijn om te bedenken wat je kunt maken, maar met de onderstaande kersenbloesem recepten moet dat een eitje worden!

p.s. kijk voor groene thee (en andere Japanse benodigdheden) o.a. bij Roppongi, Seikatsu of AH XL. Voor azuki bonen bij AH XL of de toko, en voor (gedroogde) kersenbloesem bij Nihon Ichiban of Amazon. Recepten voor het maken van sakura likeur en sakura jam (gebruikt in sommige recepten) vind je hier en hier.


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.Coverfoto: Thumbnail van de youtube video ‘日本語)Sakura Cherry Blossom No-Bake Cheesecake | 桜のレアチーズケーキ’ door PankoBunny.
Dit artikel – 17 Overheerlijke hanami en kersenbloesem recepten! – verscheen eerder op 17 maart 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 17 november 2018.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie