Kill la Kill croquettes door Feast of Fiction.

18 Overheerlijke (hartige) Otaku Recepten

Vind jij het nou ook zo moeilijk om te bedenken wat je in je weekend of vakantie wilt doen? En/of heb je geen zin om de deur uit te gaan, een boek te lezen, of anime te kijken? Waarom duik je dan niet de keuken in om wat nieuws te bakken of koken?

Natuurlijk hoeft dit geen “saaie” boerencake te zijn of luxe omelet, het internet staat namelijk vol met fantastische (Japanse) recepten waar een otaku-hart sneller van gaat kloppen! Probeer bijvoorbeeld eens de hartige heerlijkheden in deze post of de zoete baksels in het andere deel!

https://www.youtube.com/watch?v=WFeYrEIryNA


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.Dit artkel – 18 Overheerlijke (hartige) Otaku Recepten – verscheen voor het eerst op 26 november 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 26 november 2018.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie