5 Japanse Make-up YouTubers die elke beauty liefhebber moet kennen!

Make-up en beauty tutorials zijn één van de meeste bekeken soorten filmpjes op YouTube, niet zo gek want wereldwijd zijn er miljoenen make-up liefhebbers die maar wat graag iets nieuws willen leren, of gewoon even lekker willen kijken naar de kunstwerkjes van anderen.

De laatste jaren zijn ook Aziatische make-up stijlen, en dan met name uit Zuid-Korea en Japan steeds populairder geworden in het westen, zo ook alle fantastische beauty guru’s uit die streken. Wil jij je beauty-horizon ook wat meer verbreden of ben je gewoon op zoek naar wat leuke nieuwe inspiratie? Zorg dan dat je deze Japanse Make-up Guru’s snel toevoegt aan je watchlists!

 

KawaiiPateen

KawaiiPateen is niet zozeer een show van één persoon maar een kaneel gemaakt en ondersteund door diverse mensen waaronder beroemde harajuku modellen. Alles draait om dit kanaal om unieke en populaire beauty en mode uit de hipste wijken van Tokyo zoals Harajuku, Shibuya, en Akihabara. Niet alleen vind je er veel video’s over fashion maar ook elke week make-up tutorials en andere leuke filmpjes.

 

Sasakiasahi

Sasakiasahi is een Japanse make-up artist die al ruim zeven jaar actief is op YouTube! Ze mag dan wel niet super actief zijn en lang niet al haar video’s zijn er met Engelse ondertiteling maar toch mag zij niet ontbreken. Ze maakt werkelijk schitterende dingen die ook voor de wat minder ervaren make-upper prima na te bootsen zijn!

 

くまみき/Kumamiki

Kumamiki is niet zozeer een echte beauty blogger maar doet vooral veel met lifestyle en fashion. Dat gezegd te hebben is ze wel een beauty-icon en heeft ze een gehele serie waarbij ze elke keer een andere soort Harajuku-stijl onder de loep nemen (Evolution of Harajuku Fashion) en daarbij laat ze ook make-up tutorials laten zien. Denk hierbij aan Shironuri make-up en Neo-Cos make-up

 

美希ぽんチャンネル / Miki-pon Chan’neru

Dit is één van de meeste populaire Japanse kanalen en draait al heel wat jaartjes mee. De meeste filmpjes van miki-pon zijn niet ondertitelt maar over het algemeen zijn ze nog prima te volgen wanneer het gaat om beauty reviews (je ziet hoe ze de producten gebruikt en wat het effect is) en met wat ondersteuning van het automatisch vertalen zul je een heel eind kunnen komen!

Een soort gelijk kanaal is overigens die van SekinaRisa. Wederom een Japanse beauty youtuber die al wat langer mee gaat en een flinke fanbase heeft opgebouwd! Jammer genoeg ook hier maar weer weinig (tot geen) vertaalde video’s maar kun je al kijkende al een hoop meekrijgen!

 

さぁや saaya

Ook Saaya maakt alleen filmpjes in het Japans met bijna nooit ondertiteling. Daarentegen is ze hard aan de weg aan het timmeren! Ze post ontzettend veel van make-up reviews en tutorials tot gekke filmpjes met haar broertje. In slechts een jaar tijd heeft ze een kwart miljoen volgers verzameld en worden sommige van haar filmpjes miljoenen keren bekeken.

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X