9+ Recepten voor de mooiste (en lekkerste) Valentijn Chocolade

In Japan vieren ze Valentijnsdag een tikje anders dan hier. Daar is het gebruikelijk dat de meiden chocolade geven aan hun crush maar ook vrienden, klasgenoten en/of collega’s komen aan bod. Dit doen ze vaak niet met wat simpele chocolaatjes uit de supermarkt maar luxe chocolade in allerlei soorten en smaken. Op “White Day”, precies een maand later, is het echter de buurt aan de heren.

Maar wil je echt indruk maken met je chocolade? Dan kun je aan de slag met het maken van je eigen chocolaatjes, ook wel honmei genoemd. Hier schreven we al eens eerder over maar wat extra inspiratie kan nooit kwaad, zeker niet als het zulke leuke, lekker en bovenal schattige recepten en ideeën zijn.

Ook hebben we nog wat extra dingetjes erbij gedaan zoals een super leuk en lekker Pocky hart om zelf te maken, valentijn marshmallows en ander lekkers. Hiermee kun je jouw (toekomstige) geliefde vast wel doen bezwijken!

En? Waarmee ga je jouw geliefde verrassen deze Valentijnsdag?  Mocht je overigens niet weten waar je terecht kunt voor het lekkers in de video? Japans snoepgoed kun je o.a. halen bij MostCutest, Seikatsu, en Roppongi. Voor overige benodigdheden kun je een kijkje nemen op DeLeuksteTaartenShop zij hebben ontzettend veel handige, mooie, en lekkere spullen die goed van pas komen bij het bakken of maken van snoepgoed zoals chocolade.

Dit artikel – 9+ Recepten voor de mooiste (en lekkerste) Valentijn Chocolade – verscheen eerder op 6 februari 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 8 januari 2019.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X