Ontmoet Vox; de Overwatch cosplayende Shiba Inu!

Elke goedlopende film, (anime)serie of game zal een gigantisch groot fandom hebben, en in dat fandom zullen er cosplayers zitten. Overwatch van Blizzard is daarbij geen uitzondering. De first-person shooter multiplayer game die vorig jaar uitkwam is een enorm succes die o.a. ook de prijs voor beste game in 2016 binnenhaalde. Dat is ook niet zo raar, aangezien het spel er fantastisch uitziet en dat het goed en lekker speelt, is een groot aantal speelbare characters met een goede man/vrouw verhouding en allerlei verschillende ethische achtergronden.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat er genoeg (beroemde) cosplayers inmiddels al een Overwatch character hebben gecosplayed, maar één van de bekendste Overwatch cosplayers is toch een Shiba Inu; Vox! Met een Twitch kanaal met 14,500 followers en een Twitter account met 32.000 volgers, kun je wel zeggen dat Vox een beroemde cosplayende hond is. Op zijn Twitch kanaal zie hem samen met z’n baasje werken aan nieuwe cosplays. Op de Twitter pagina wordt dan het resultaat getoond en kun je stemmen op wat de nieuwe cosplay van Vox zou moeten zijn.

Hoewel zijn baasje nieuw is in de hele cosplay wereld en het maken ervan, zien de cosplays van Vox er fantastisch uit en worden elke keer maar beter. Op het moment doet Vox (voornamelijk) alleen aan Overwatch cosplays, waar elke 2 weken ee nieuwe van verschijnt. Er zijn wel plannen voor de toekomst om cosplays te maken van andere games. Pokémon en WoW zijn al eens genoemd!

Dan is het nu tijd om wat fantastische cosplays van fox te laten zien!

CpcK0NlUsAAyAIO-768x389 C0BSJU1E5ILS0031 CsK1T-6VIAAGjqo CtStVXAVIAABYQQ-768x524 C024b3nUoAEK6gF https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F2907262F1df1dd3f5c9744d48bd460c1302a92f5 bGeYofj

 

Als Vox niet druk is met cosplayen, doet die aan schilderen. 4x in de week kun je hem zien schilderen op zijn Twitch kanaal. Deze kun je dan ook kopen en de opbrengst van de schilderijen gaan naar dieren asielen/tehuizen.

Vox en zijn baasje worden niet gesponsord door Blizzard om deze cosplays te doen, ze doen dit voor zichzelf maar vooral de fans, en die zijn er natuurlijk wel! Ben je intussen ook verliefd geworden? Volg hem dan op Twitch en Twitter om te zien met welke super schattige cosplay Vox de volgende keer komt (: kun je daarop niet wachten, op Vox’s instagram kun je ook daily pupper foto’s zien!

 

Vox social media (+ bronnen)
https://www.twitch.tv/outside_the_vox
https://twitter.com/outside_the_vox
https://www.instagram.com/outsidethevox

 

Alle foto’s © Overwatch/Blizzard en Outside the Vox.

Raquel is een fulltime fangirl en is dan ook altijd druk bezig met het verzamelen van schattige merchandise. Verschillende culturen en de bijbehorende folklore vind ze helemaal geweldig. Verder ontkent ze dat ze gamen misschien toch iets te leuk vindt.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt! :D