Your Name Anime Review.

Anime hit “Your Name” in Nederlandse Bioscopen!

De filmsensatie uit Japan YOUR NAME. (Kimo no na wa.) van Makoto Shinkai is vanaf 2 november te zien in de Nederlandse bioscopen! De Japanse anime filmmaker Makoto Shinkai (Voices of a Distant Star, 5 Centimeters Per Second) brengt opnieuw een prachtig meesterwerk over tijd en ruimte, het lot en de liefde tussen twee zielsverwanten. 

YOUR NAME. werd wereldwijd een groot succes en telt momenteel als de meest succesvolle anime film ooit. Waarmee Shinkai’s film zelfs Studio Ghibli’s SPIRTED AWAY inhaalde.

Ook het succes in eigen land verraste iedereen, waar de film in 2016 de best-bezochte film was en inmiddels al ruim 235 miljoen dollar aan box-office binnenhaalde.

Het leven van twee jonge studenten verandert voor altijd op een dag dat het sterren regent. Mitsuha en Taki kennen elkaar niet maar op een ochtend worden ze wakker in elkaars lichaam. Deze bizarre gebeurtenis herhaalt zich op onverwachte momenten. De twee leren er mee leven en zien kans door middel van briefjes, berichten en een bijzonder teken op hun lichaam met elkaar in contact te komen.

Wanneer een komeet aan de hemel verschijnt, willen ze elkaar koste wat het kost te ontmoeten. Maar iets dat nog sterker is dan de tijd en de ruimte die hen scheidt, houdt dat tegen. Is het lot sterk genoeg om hen bij elkaar te brengen of zijn er krachten die hen voor altijd zullen verhinderen?

Waar te zien?

Precieze data en locaties moeten nog bekend gemaakt worden. Maar kun je niet wachten tot 2 november? Het Parool Film Fest 2017 vertoond YOUR NAME. op 5, 6, 7 en 8 oktober.

Kijk voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen ook zeker op de facebook pagina van Your Name.

Tags:
,
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie