Anime Review: Orenchi no Furou Jijou

Anime Review: Orenchi no Furou Jijou

Genre: comedy, fantasy, shoujo

Episodes: 13

Aired: 6 oktober 2014

Tatsumi is een normale highschool student, hij gaat braaf naar zijn lessen, doet z’n werk, woont op zichzelf, en door bizarre omstandigheden woont er een super knappe meerman met de naam Wakasa in zijn badkamer. Toch niet zo normaal dus! De ietwat zelf-centrische Wakasa is, jammer genoeg voor Tatsumi, geen al te makkelijke gast. Ondanks zijn schattige voordoen stelt hij de coole Tatsumi behoorlijk op de proef met zijn eisen.

Daarnaast is het ook lang zo makkelijk niet om het bad van Wakasa perfect op temperatuur te houden en wanneer hij dan ook nog eens zijn vrienden uit de oceaan gaat uitnodigen zijn de rapen helemaal gaar! Voor Tatsumi ook maar iets tegen Wakasa kan inbrengen is hij al bevriend geraakt met o.a. een octopus en een kwal!

Een echte verhaallijn mist nogal in Orenchi no Furou Jijou maar de humor en maffe toestanden maken het toch tot een leuke show! Overigens bestaat de serie uit een aantal korte afleveringen die slechts een paar minuten duren, dus hij kijkt lekker weg. Perfect om even tussendoor te kijken dus!

Afbeelding via ZeroChan.

Afbeelding via ZeroChan.

Wel even rekening houden met het feit dat de serie naar wat Shounen-ai achtige (boys love) momenten hint, dus als je daar niet van houdt dan is dit misschien niet helemaal wat voor jou! Heb jij hier echter geen moeite mee dan is deze anime heerlijk om te kijken!

Lichtelijke flauwe humor, idioterie en een nieuwe Haru a la Free (ja ja zelfs dezelfde voice actor) maken het allemaal super vermakelijk. En we willen allemaal wel zo’n cute meerman als Wakasa in onze badkuip!

Anime Review: Orenchi no Furou Jijou
6.8 / 10 Score
Verhaal6
Personages7
Animatie7
Soundtrack7

 


Op zoek naar merchandise, anime, en manga? Kijk dan op:

 

rea

bollogo-web_rgb_600x181

Liefs, Imagine. Een Otaku, cosplay artist, gamer en cat lover!

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X