Anime Snackbox van MostCutest (Review)

MostCutest is één van de oudste en meest bekende kawaii shops van Nederland. Maar ze bieden veel meer dan alleen schattig spul! Zo is hun assortiment Japans snoepgoed de laatste jaren alsmaar groter geworden. Tegenwoordig bieden ze tientallen soorten Japans snoepgoed, waaronder samengestelde snackboxen met allerlei thema’s. Eén van hun allernieuwste varianten is de anime snackbox. En toen ik zag dat daar o.a. lekkers in zat van Jujutsu Kaisen en Demon Slayer was ik meteen overstag en had ik op de koopknop gedrukt voor ik erg in had.

Anime Snackbox

Een paar dagen later stond ik te trappelen bij de voordeur toen ik de pakketdienst voor zag rijden. Nog voor hij weer in zijn busje zat, had ik het pakketje al open. Want de inhoud staat dan wel keurig op de website, er zitten toch nog wat kleine verschillen soms in welke uitvoering je van iets krijgt. In mijn geval zaten de volgende lekkernijen in het pakket:

 • Takoyaki Chips Balls
 • Bourbon Petit Ichigo Biscuit (Demon Slayer Edition)
 • Bourbon Petit Noribei Cracker Salt (Demon Slayer Edition)
 • Umaibo (3 stuks)
 • Melon ramune
 • Classic Pocky
 • Jujutsu Kaisen koekje + verzamelplaatje
 • Osama No Melon Pan – Melon Pan Cookies
 • Demon Slayer Collab Puccho Blood Orange (+ mini erasers)
 • Puccho Demon Slayer Gummy Candy – Peach & Soda
 • Puré Pokémon Pikachu Gummy
 • Pikachu Pokemon Furikake – Salmon & Egg
 • Puku Puku Taiyaki Waffle – Chocolate

In dit geval dus maar liefst 15 snacks! En dat alles voor €32,95. Niet slecht voor zoveel goodies!

En hoewel alles duidelijk van te voren was aangegeven op de website hoop ik wel dat er in de toekomst nog meer anime items in zitten. Het zijn wel allemaal items die je ook terugziet in anime, en is het dan ook logisch dat je ook deze snacks terug ziet in de box. Wat ook netjes staat aangegeven op de site overigens, maar ik zou 100% anime edition items toch leuker vinden.

Want hoewel Pocky en Ramune altijd goed zijn, had ik er liever nog wat unieke anime items in teruggezien zoals de Sailor Moon gummies of een blikje van de One Piece coffee die ze ook in hun assortiment hebben. Wat mij betreft is dat het enige minpuntje aan deze anime snackbox. Maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Fijne mix

Want wat een fijne mix aan goodies is het verder toch! Er zitten zowel hartige als zoete snacks tussen, en zelfs nog wat furikake. Dit is een super leuk ingrediënt om over je rijst te strooien. En om je dorst te lessen na al die snacks zit er ook nog wat te drinken bij, in dit geval in de vorm van een melon ramune.

Het was een hele uitdaging om niet alles in één keer op te eten. Zeker toen ik eenmaal aan het fotograferen en proeven begon werd dat steeds lastiger. Een aantal van de snacks (zoals de umaibo, taiyaki wafer en takoyaki chips) kende ik al, maar dat weerhield me er niet van ze toch nog even te proeven. Ter controle, snap je 😉

Uitschieters waren voor mij echter de Bourbon Petit Noribei Cracker Salt (direct hierboven afgebeeld) vanwege de heerlijke kruiden en zoute smaak, en de Puré Pokémon Pikachu Gummy‘s. Die hadden echt de perfecte mix van zoet en zuur, en hadden ook een wat minder chemische smaak, vergeleken met andere Japanse gummy’s.

De enige twee snacks waar ik niet zoveel mee had waren de melon pan koekjes en de melon Ramune, maar dat komt in dit geval omdat ik niet zo’n fan ben fan die specifieke melon smaak in het algemeen. Als je er wel van houdt dan zullen de koekjes je vast bevallen, want de smaak komt erg goed door.

Over het algemeen een goed gevulde snackbox met een fijne mix aan goodies waar voor iedereen wel wat tussen zit. En ik, als Jujutsu Kaisen fan, was natuurlijk extra happy dat er ook snoepgoed van die serie bij zat, mét een verzamelplaatje. Bonuspunten dus!

Snackbox proberen

Het zijn iets teveel snacks om allemaal in detail door te spreken, maar ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk om zelf ook zo’n snackbox te proberen? Ga dan nu naar MostCutest.nl!

Hier vind je niet alleen deze super toffe anime snackbox maar ook nog diverse andere soorten en thema’s. Er is zelfs een vega / halal box voor degene met specifieke dieetwensen! Houd echter vooral hun socials in de gaten want de beschikbaarheid van de boxen, en hun inhoud, kunnen te allen tijde veranderen.

Dit artikel is zonder medewerking van MostCutest tot stand gekomen. Dit artikel bevat géén affiliate links.
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

2 Reactie's
 • Marjet
  Geplaatst op 09:17h, 11 maart Beantwoorden

  Hee wat een super leuke review met prachtige foto’s!! Thank youuuu! Toevallig staat de (inhoud van de) box op mijn lijstje om weer te vernieuwen, want we hebben vorige week nieuwe anime snacks binnengekregen (zoals inderdaad de coffee) dus die kunnen er nu ook in ^_^

  • Joyce
   Geplaatst op 09:33h, 11 maart Beantwoorden

   Hi Marjet! Graag gedaan! Was ook echt weer even smullen en genieten van het pakket! En super leuk! Dan moeten we binnenkort nog maar een keer bestellen haha!

Geef een reactie