Ben jij al klaar voor Dragon Quest Heroes?!

Van de week deelden we al even een trailer via facebook maar we willen graag nog wat meer vertellen over de nieuwe Dragon Quest game die 16 oktober uitkomt! 😀 Dragon Quest, is namelijk één van de meest iconische Japanse RPG-series en is in Japan ongekend populair!

In Dragon Quest Heroes: The World Tree´s Woe and the Blight Below is het aan de protagonist de wapens op te nemen en een gigantisch aantal vijanden te lijf te gaan. De vele personages en monsters werden als vanouds door de wereldberoemde Akira Toriyama (de man achter o.a. Dragon Ball) getekend en ontworpen. Dragon Quest Heroes: The World Tree´s Woe and the Blight Below is vanaf 16 oktober verkrijgbaar op PlayStation 4.

Wanneer een duistere schokgolf de stad Arba overspoelt, ontsteken de monsters die ooit in vrede naast de mensen leefden in een krankzinnige woede. In Dragon Quest Heroes kruipt de speler in de huid van de held Luceus of de heldin Aurora en sluit zich aan bij een klassieke cast uit eerdere Dragon Quest-titels met onder andere Alena, Bianca en Yangus, om de op hol geslagen hordes monsters bij zinnen te brengen en de orde in het koninkrijk te herstellen.

De titel wordt met schitterende high-definition graphics tot leven gebracht op het PlayStation 4-systeem, inclusief talloze speciale personages en monsters die zijn ontworpen door de wereldberoemde vormgever Akira Toriyama. Zowel Yuji Horii, regisseur en maker van Dragon Quest, als Koichi Sugiyama, de componist die sinds het eerste deel nauw met de serie is verbonden en tevens de maker is van talloze gedenkwaardige muzikale meesterwerken, werken mee aan deze grootschalige action RPG.

1419035726-dragon-quest-heroes

Square Enix brengt naast de PlayStation 4-versie ook de Slime Collector’s Edition uit. Deze wordt geleverd in een speciale schatkist en bevat diverse Slime-items, inclusief een Slime-knuffelbeest en exclusieve downloadbare content. De Slime Collector’s Edition is verkrijgbaar via Bol.com.

dragon-quest-heroes

De Day One Edition bevat ook vijf gratis in-game Slime-items voor mensen die pre-orderen, inclusief: Slime Sword, Gooey Gloves, Goomerang, Squishing Rod en Gungenir en is verkrijgbaar via o.a. Bol.com en Nedgame.

Ikzelf en schrijver Ferdy hebben onze pre-orders al klaar staan dus verwacht zeer binnenkort ook een review over deze (hopelijk) topgame 😀

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X