Aankondiging release Final Fantasy XV

Bereid je voor op de release van Final Fantasy XV!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we weer helemaal los gaan met het nieuwste deel uit de Final Fantasy reeks! Betreed de wereld van Final Fantasy XV en beleef epische gevechten tijdens dit gloednieuwe avontuur. Speel als

Noctis, de kroonprins van het Lucis koninkrijk en het is jouw missie om je vaderland te heroveren op het keizerlijke leger. Bijgestaan door je beste vrienden neem je het roer in handen en beleef je een reis die zijn weerga niet kent, dwars door de adembenemende wereld van Eos, terwijl je de confrontatie aangaat met reusachtige monsters en meedogenloze vijanden.

Ga op een avontuur zonder grenzen en neem plaats achter het stuur van je auto en rij van de hoofdstad naar de meest uiteenlopende gebieden met je beste vrienden of verken de omgevingen te voet om uitgestrekte landschappen vol wilde dieren, gevaarlijke grotten en bruisende steden te ontdekken. Als Noctis voel je de band met je vrienden groeien tijdens je avontuur. Om je vaderland te heroveren zal je kracht, moed en vooral solidariteit nodig hebben. voer krachtige coöperatieve moves uit tussen Noctis en zijn vrienden tijdens de gevechten en versla je vijanden via uitgedacht teamwork!

Train je vaardigheden met wapens en magie en kanaliseer de krachten van je voorouders om moeiteloos door de lucht te teleporteren tijdens gevechten. Tijdens de knallende gevechten pas je je wapens waar nodig aan en kun je gebruik maken van elk personage. Laat je real-time assisteren door ze en laat je verbazen door de diepgang en het gemak van dit nieuwe vechtsysteem.  Teleporteer jezelf over het slagveld terwijl je tactische aanvallen uitvoert, speciale moves gebruikt en steeds krachtigere magieaanvallen uitvoert.

Dit alles in een hyper-moderne wereld bomvol nieuwe verrassingen maar uiteraard met de oude-en-vertrouwde Final Fantasy feel! Ben jij er al klaar voor? Final Fantasy XV is verkrijgbaar vanaf 29 november, 2016. Pre-order nu bij o.a. bol.com en Nedgame!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie