Bijzonder Ghostbusters Burger Menu verkrijgbaar in Japan!

Dat ze in Japan wel weten hoe ze vreemde hamburgers moeten bedenken hebben ze al eerder bewezen maar dit keer doen ze er bij J.S. Burgers Café weer een stapje bovenop! Om de reboot van de oude Ghostbusters serie te promoten hebben zij een speciaal menu samengesteld die geheel in het tekenstaat van onze favorieten spokenjagers!

Dit is overigens niet de eerste keer dat ze bij J.S Burgers Café hun liefde voor de Ghostbusters kenbaar maken. In 2014 hadden ze al eerder een thema menu in het teken van deze franchise.

Voor de reboot halen ze echter alles uit de kast en introduceren ze een nieuwe, bizarre hamburger, een griezelig drankje, zeer gevaarlijke chips, en uiteraard een spookachtig toetje! De hamburger bestaat o.a. uit een burger met olijven en ansjovis, met “bloody hot” ketchup, welke gemaakt is met ‘Ghost Peppers’. Deze staan ook wel bekend als ‘s werelds heetste pepers, en niet bepaald voor watje dus.

js-burgers-cafe-ghostbusters-menu-1

Is het je allemaal toch wat te heet dan kun je ook nog de Ghostbusters nacho-achtige chips eten. Hierover zit namelijk een tomaten salsa, witte cheddar saus, en chilibonen met inktvis inkt (om de zwarte kleur eraan te geven).

js-burgers-cafe-ghostbusters-menu-3

Een lekker drankje bij dit alles mag natuurlijk niet ontbreken en ook daar is aan gedacht met de introductie van hun “Slimer Shake” die gelukkig een stuk lekkerder is dan de naam doet vermoeden, en ook nog eens erg gezond! Het is eigenlijk gewoon een groene smoothie met o.a. kiwi, appel, avocado, en spinazie.

js-burgers-cafe-ghostbusters-menu-4

En om het geheel helemaal compleet te maken is er dan ook nog het toetje! Geïnspireerd door het befaamde logo van de Ghostbusters is dit toetje een opeenstapeling van marshmallow yumminess, yoghurt ijs, oreo koekjes en een overheerlijke frambozen saus.

js-burgers-cafe-ghostbusters-menu-2

Van 1 juli t/m 30 september 2016 is het menu verkrijgbaar bij J.S. Burgers Café. Durf jij het aan om je tanden in dit spookachtige menu te zetten? Of zijn er bepaalde items die je liever niet wilt proberen? Laat het weten in de comments! 🙂

 

 

Bronnen: 1, 2.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X