Black Friday (Japanse) game aanbiedingen

Gamen, zeker op regenachtige herfstdagen of koude winteravonden, is heerlijk. En je kunt nu flink inslaan want met name op het gebied van games wordt er flink gestunt! Zo heeft MediaMarkt een sterke PS4 bundel aanbieding, gooit Intertoys flink wat kortingen op het game assortiment, en wordt er ook digitaal meer dan voldoende moois aangeboden. Blijf echter wel goed op letten, want niet alle aanbiedingen zijn altijd even mooi als mee geadverteerd wordt!

Aangezien er deze Black Friday zoveel gestunt wordt met games en toebehoren wilden we een aparte post wijden aan al het moois dat je dit weekend kunt scoren. Dus de deals met de tofste games en daadwerkelijk leuke kortingen, met o.a. de volgende aanraders:

 

Persona 5 (PS4)

De Persona reeks bestaat al heel wat jaartjes en elke game is een knallend succes. Zelf zijn we enorm fan van de franchise en kunnen deze game dan ook niet genoeg aanbevelen. Voor iedereen die nu kennis wil maken met deze serie is er goed nieuws! Nedgame biedt deze game namelijk nu aan voor de Black Friday prijs van maar €38,- voor de PS4 versie.

 

Kirby Battle Royale (3DS)

Deze kleine roze held is een icoon van Nintendo en al jaren zeer geliefd. De normale platform/sidescrolling actie wordt hier echter vervangen door knallende Kirby gevechten in Battle Royale. Speciale Black Friday korting bij YGZ waardoor deze nu nog maar €33,- is.

 

Tales of Berseria (PS4)

Ook de “Tales of….” reeks zal velen van jullie niet onbekend zijn en je kunt nu de nieuwste titel Tales of Berseria voor maar €28,- scoren bij o.a. Nedgame. Wederom een game die we zelf ook helemaal kapot gespeeld hebben.

 

One Piece Unlimited World Red Deluxe Edition (Nintendo Switch)

Fans van One Piece opgelet! Want de gloednieuwe Unlimited World game voor de Nintendo Switch kun je nu bij YGZ scoren voor maar €33,- dit scheelt je bijna de helft ten opzichte van de adviesprijs!

 

Dragon Quest Heroes 2 (PS4)

Dragon Quest is een franchise die in het westen niet heel erg bekend is maar in Japan al jaren aan de top staat. En niet zonder reden. De games zijn ontzettend leuk en met Dragon Quest Heroes wordt er een nieuwe richting ingeslagen. Voor nog geen €25,- kun je deze game nu halen bij o.a. YGZ en AllYourGames.

 

Animal Crossing Amiibo Festival Bundel+ 2 Amiibo’s (WiiU)

Eerlijk is eerlijk, een goed spel is Animal Crossing Amiibo Festival niet. Maar voor slechts €12,- bij Nedgame kun je deze aanbieding haast niet laten liggen, al is het maar omdat je er twee amiibo bij krijgt.

 

Etrian Odyssey V Beyond the Myth (3DS)

Ga op een tof avontuur in het vijfde deel van de Etrian Odyssesy (prima te spelen zonder de vorige gespeeld te hebben), en dat voor nog geen €30,- dankzij de Black Friday Deal bij YGZ.

 

Dragonball Xenoverse 2 (PS4)

Ook liefhebbers van fighting games en Dragonball fans kunnen even lekker shoppen want Dragonball Xenoverse 2 voor de PS4 is afgeprijsd naar €18,- bij Nedgame en maar €14,00 bij Gamemania!

 

Pokémon Sun & Moon (3DS)

Zeker nu UltraSun & UltraMoon net zijn uitgekomen is het aantrekkelijk om de prijzen te verlagen van hun voorgangers, Sun en Moon. En dat gebeurd dan ook! Bij o.a. Wehkamp, Nedgame, YGZ, Intertoys en Bart Smit zijn de games nu afgeprijsd tussen de €30,- en €35,-. Let met name ook even op de aanbieding van Nedgame die de speciale fan editions (met steelbook) nog op voorraad heeft voor €38,-.

 

Final Fantasy XV (PS4)

Final Fantasy is nog altijd ongekend populair en hoewel XV de franchise in een nieuw jasje heeft gestoken zijn de fans nog altijd enthousiast! Heb jij deze game tot nu toe moeten missen? Sla dan tijdens Black Friday je slag want bij Gamemania is de game dan nog maar €20,-

 

Overige aanbiedingen

Maar laten we het hier toch maar eventjes afkappen voor we echt teveel gaan krijgen! Want er zijn natuurlijk nog veel meer game aanbiedingen van allerlei genres en consoles, en natuurlijk ook van niet Japanse games. Kijk dan ook even rond voor je koopt, en vergelijk waar je de beste deal kunt krijgen. Winkels die in elk geval games hebben met speciale Black Friday aanbiedingen zijn:

Nedgame, Gamemania, Bol.com, Wehkamp, Intertoys, Bart Smit, YGZ, en AllYourGames, en vergeet buitenlandse partijen zoals Amazon en Play-Asia niet!

 

 

Dit artikel bevat affiliate links. Maar alle meningen, suggesties, en boven geschreven zijn hierdoor niet beïnvloedt. De gesuggereerde games zijn genoemd op basis van persoonlijke voorkeur én ervaring met het spelen ervan. Genoemde winkels zijn genoemd omdat ze naar mening van de schrijver de goedkoopste optie, meeste keuze, en/of beste service bieden.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X