Breng Een Offer Aan Je Favoriete Love Live Character!

Dat men in Japan soms net wat verder gaat in hun liefde voor anime en moe characters moge duidelijk zijn, en vooral de fanbase rondom Love Live is enorm in Japan.

Van Love Live itasha auto’s, tot volledige backpiece tattoo’s, en kamers met Love Live behang, je kunt het zo gek niet verzinnen of de fans hebben het geregeld. Maar vanaf deze week is daar een nieuw niveau van toewijding aan toegevoegd.

Afbeelding via Twitter

Afbeelding via Twitter

In een Sega arcade in Toka is er nu een heuse “worship wall” geplaatst, ofwel een muur met de meest populaire love live characters erop waar fans een gebed kunnen opzeggen en een offer kunnen brengen aan hun favoriete Love Live idol. Twitteraar S1AMK was erbij en heeft voor een paar mooie foto’s gemaakt om te laten zien hoe het in z’n werk gaat.


Zoals je ziet is het dus gewoon een kwestie van zorgen dat je met een waardig offer aankomt, je voor je idol naar keuze op je knieeën gaat en dan vol eerbied je offer presenteert en neerzet. Vervolgens ga je weer weg, wetende dat je favoriete Love Live Character je voortaan nooit meer zal vergeten en je een speciale plek in haar hart gewonnen hebt 😉

In Japan komt het vaak voor dat je een offer kunt brengen aan de “god” van een shinto shrine, denk aan rijst, mandarijnen, en saké. Op zich is dat dus niet eens zo vreemd voor Japanse begrippen. Het feit dat hierbij echter gaat om anime characters maakt het toch wel heel bijzonder en doet zelfs in Japan behoorlijk wat wenkbrauwen omhoog gaan.

 

 

Bron: 1.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

2 Comments

 1. Kitty Ocean

  augustus 4, 2015 at 4:09 pm

  Hoe trouw zijn deze fans aan hun idolen? Is het niet ‘over een jaar weer een andere liefde voor eeuwig’? Want dan is zo’n grote tatoeage wel erg… tja… zouden ze er spijt van krijgen? Of is dit echt liefde voor eeuwig, tot na de serie niet meer bestaat?

  • Joyce

   augustus 5, 2015 at 8:46 am

   Ligt er denk ik ook aan hoe lang de serie blijft lopen, gezien de populariteit waarschijnlijk nog wel een poosje 😉

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X