Chubi Giveaway! Win een gratis Chubi Streetwear T-shirt!

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Kennen jullie Chubi nog? Deze super schattige webshop bomvol toffe Molang merchandise en Many Morning sokken? In het verleden hebben wij al een fantastische giveaway met hen gedaan en ook dit keer is het weer raak. Chubi heeft laatst namelijk een make-over gehad en sinds gisteren zijn ze live gegaan met hun nieuwe website.

Niet alleen is de website nieuw, ze slaan een andere weg in! Naast alle kawaii (molang) merchandise en al het andere moois hebben ze ook hun eigen streetwear line gelanceerd. Deze bestaat op dit moment uit een zestal super toffe t-shirt designs maar deze zal snel uitgebreid worden met nog veel meer (Asian inspired) streetwear.

hero_slide_3_1024x1024

Om je alvast kennis te laten maken met deze streetwear line mogen wij twee gratis t-shirt gaan weggeven uit hun Poké collectie! Eentje met Chubi (het hondje) erop en eentje met Pompi (de vliegende eekhoorn). Perfect om aan te trekken als je weer op Pokémon Go jacht bent! Niet alleen zijn de shirts erg leuk, als trotse bezitter van een Poké Chubi shirt kan ik zeggen dat ze ook nog eens heerlijk zitten.

Untitled design (3)

Daarnaast zijn alle shirts ook zogenoemde “fair wear” t-shirts wat betekent dat ze op een eerlijke manier gemaakt zijn. Dus geen twijfelachtige fabriekjes met zwaar onderbetaalde medewerkers, maar degelijke werkomstandigheden en eerlijke handel. Helemaal super dus!

Inmiddels ook zo enthousiast geworden dat je zelf zo’n t-shirt wil? Zoals beloofd mogen we er twee weggeven! Het enige wat je hiervoor moet te doen is onderstaand je gegevens achter laten, ons laten weten welk shirt je wilt winnen en voor extra winkans kun je ook nog mee doen op facebook. Je hebt tot woensdag 24 augustus 23:59 om mee te doen! En donderdag 26 augustus zullen we in de avond de winnaar bekend gaan maken.

Mocht je winnen dan kun je het t-shirt nog datzelfde weekend ophalen op Abunai, want daar kun je Chubi vinden in dealerroom! Ga je niet naar Abunai? Dan sturen we het natuurlijk gewoon naar je op!

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Alleen voor deelnemers binnen Nederland en België en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname kan tot woensdag 24 augustus 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op donderdag 25 augustus via facebook een www.thesushitimes.com rond 20:00. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verder afhandeling. Indien geen reactie wordt een andere winnaar gekozen. De gegevens van de winnaars zullen worden doorgegeven aan Chibi voor het verzenden van de t-shirts.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X