Chubi’s Kawaii Molang Pakket Review

Vorige week schreef ik over Molang: het Koreaanse Kawaii Konijntje. Daarin vertelde ik van alles over dit schattige, witte beestje en liet ik o.a. een filmpje zien gemaakt door webshop Chubi. Zij vlogen namelijk naar Zuid-Korea voor een exclusief interview met de bedenkster van Molang.

Zij vonden het zo leuk dat ik over Molang schreef dat zij, net als ik, hun enthousiasme voor Molang wat extra wilden delen! Niet alleen kreeg ik een fantastisch leuk pakket om te reviewen, zij stellen ook nog eens een Molang Pakket t.w.v. €60 (!!!) ter beschikking ter ere van het 3-jarig bestaan van The Sushi Times 😀 (Deze giveaway is inmiddels afgelopen)

watermerk-0533

Chubi is een relatief nieuwe webshop die niet zomaar kawaii producten verkoopt. Sterker nog, daar draait het bij hen zeker niet alleen om! Bij Chubi houden ze namelijk wel van een vleugje anders.

Zo introduceren ze unieke lifestyle merken die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek, zoals Molang. Dit noemen ze de ‘Hidden Treasures’. Zij willen graag de unieke lifestyle merken een plek in de spotlight zetten. Hierbij verkopen ze niet alleen maar producten, het gaat ook om de verhalen achter de producten en daarom zetten zij de creatieve designers in het zonnetje en bieden ze je een exclusief kijkje achter de schermen!

Op dit moment bieden zij, als officiële Molang partner in de Benelux vooral Molang producten aan! Maar je vindt er ook de unieke Many Mornings sokken en is mij ingefluisterd dat ze dit snel gaan uitbreiden en dat we o.a. ook bijzondere Japanse servieswaren kunnen gaan verwachten en nog veel meer ander moois <3

Voor nu ga ik het toch vooral even hebben over het super kawaii Molang pakket dat ik van Chubi heb ontvangen (en uiteraard het pakket dat jullie kunnen winnen) 😀

watermerk-0548

Alles wat je in bovenstaande foto ziet heb ik mogen ontvangen van Chubi 😀 Zoals je ziet was dit dan ook niet zomaar een pakketje en ik stond dan ook wel even met open mond te kijken naar al het moois dat er in de (uiterst zorgvuldig verpakte) doos zat!

Dit zijn: 1x een Molang mok uit de Sprookjes collectie, een Molang etui, Molang Pouch, Molang raamknuffeltje, en een super toffe Molang shopping tas! Ik wist dan ook zo snel even niet waar ik moest beginnen met het beoordelen van al dit leuks. En eerlijk is eerlijk, in één oogopslag was ik eigenlijk al verliefd 😉

watermerk-0545

watermerk-0556

En, hoe kan dat ook anders? Molang is zelf uiteraard al super schattig dus is het niet zo moeilijk er mooie kawaii spulletjes van te maken 😉 Wat wel meteen opvalt is dat we hier in geen geval te maken hebben goedkope Chinese knock-offs maar om high quality spul dat er aan alle kanten ontzettend degelijk en goed uit ziet.

De naden van de tas, pouch en knuffeltjes zitten goed in elkaar, zijn lekker zacht, en voelen zeer stevig aan. Ook de mok laat zien dat deze wel tegen een stootje kan en hoogstwaarschijnlijk heel wat afwasbeurten kan gaan overleven!

Zelfs het kleine Molang sleutelhangertje wat aan de pouch en shopping tas bevestigd zit is degelijk gemaakt! Enige kleine puntje van kritiek zou de hanger zijn die aan de etui bevestigd is. Deze is namelijk van plastic gemaakt wat vaak toch wat gevoeliger is. Aan de andere kant ziet zelfs die er nog stevig uit dus ben ik er niet bang voor dat er snel iets mee gaat gebeuren 😉

watermerk-0575

watermerk-0570

Al met al is mijn liefde voor Molang hiermee alleen nog maar groter geworden en ben ik stiekem ook nog meer onder de indruk van Chubi. Niet alleen hebben ze al deze leuke goodies in hun assortiment, uit alles blijkt dat ze zich willen bewijzen als niet alleen maar verkoper, maar als showcaser en promotor van unieke merken. Van de verpakking tot het begeleidend schrijven, alles is netjes verzorgd.

 

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Maar natuurlijk overtuigd niks zo goed als een eigen ervaring en daarom mag ik van Chubi een groot Molang Kawaii Pakket weggeven t.w.v. €60,- 😀 Als dat geen goede kennismaking is weet ik het ook niet meer 😉 Wat zit er allemaal in dat pakket vraag je je misschien af? Nou dit dus:

molang

1x Mini Molang knuffeltje, 1x Shopping bag, 2x schriften klein (nog niet in de shop te verkrijgen!) 1x Molang pouch, 1x Molang mok, 1x setje briefpapier, en 1x  een speciaal setje stickers van Yoon Hye Ji (creator van Molang). Dit setje is niet te koop in de shop dus je hebt ook meteen een exclusief item te pakken. Hoe awesome is dat?!  😀

Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen, maar geen zorgen het is niks ingewikkelds 😉 Je hoeft namelijk alleen maar Chubi en The Sushi Times te liken op facebook en Chubi volgen op Youtube. Sowieso een aanrader want daar komen al hun toffe video’s natuurlijk op te staan. Voor extra winkans kun je ook nog mee doen op facebook door de foto te liken + sharen op facebook ^^

12037880_10156588681360131_244031273_o

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

6 Comments

 1. PhaiaFox

  september 21, 2015 at 9:54 am

  Waar kan ik de Chubi youtube pagina dan vinden??? :O

 2. nerdygeekyfanboy

  september 21, 2015 at 10:21 am

  Wat leuk dat ik Chubi nu heb ontdekt! Hun YouTube-kanaal vind ik nu al geweldig 🙂 Hun webshop is ook heel netjes en overzichtelijk! 😀

 3. Sherry

  september 21, 2015 at 11:08 am

  Ik doe ook mee. Wat een leuke en schattige pakket kun je winnen. Wow gewoon. Ik heb ook de extra stappen doorlopen. Duimen voor wie wint.

 4. Sharona

  september 21, 2015 at 8:15 pm

  Leuk! Ik doe mee

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X