Adverteren op The Sushi TImes

The Sushi Times is het grootste online Japan magazine dat zich specifiek richt op de Japanse (pop) Cultuur en reizen naar Japan. Inmiddels bestaan we alweer bijna 10 jaar lang en hebben een hechte groep volgers en enthousiastelingen die ons steunen.

Hiermee bieden wij dus een unieke niche en zeer specifieke doelgroep aan wie we jouw boodschap kunnen vertonen. Heb jij een (web)shop, event, of ander product of dienst welke je wilt promoten dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen! 

Graag bekijken we per keer wat de beste manier is om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Maar wij hebben alvast diverse opties voor je gedefinieerd. Staat jouw idee hier niet tussen, of wil je kijken naar de mogelijkheden voor een compleet pakket? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden

  • Social media advertising
  • Banner advertenties
  • Advertorials
  • Winacties
  • Reviews
  • Bezoekverslagen Evenement

PR Berichten en Pakketten

Daarnaast staan we altijd open voor interessante content en nieuwe producten en ontvangen dan ook graag PR berichten, pakketten, en uitnodigingen. Dit betekent geen garantie tot een plaatsing of bericht. Maar bij merken en bedrijven die goed aansluiten bij onze doelgroep, van goede kwaliteit zijn, en/of grote nieuwswaardigheid hebben maken een zeer grote kans op gratis plaatsing. Wil je echter gegarandeerd zijn van een plaatsing? Dan zijn onze betaalde promoties een betere keuze.

PR berichten of uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar info [@] thesushitimes.com Voor fysieke PR-pakketten en samples gelieve contact met ons op te nemen voor de adresgegevens en meer details.