Steun ons!

Er gaat ontzettend veel tijd en energie zitten in het onderhouden van The Sushi Times en daarnaast zijn er ook nog de ‘vaste lasten’ zoals hosting en het organiseren van leuke giveaways! Dit alles wordt geheel uit eigen zak betaald en met de kleine beetjes die we krijgen door middel van de advertenties op onze site.

Maar we willen graag nog verder groeien met The Sushi Times en dit platform verder uitbreiden met nog meer interessante artikelen, reistips en meer. Hiervoor kunnen we echter alle steun gebruiken die we kunnen krijgen en daar hebben we jou, als lezer, voor nodig! Je kunt ons op verschillende manieren steunen

 Je kunt ons op verschillende manieren steunen:

Zet adblock uit

We snappen dat er een hoop websites zijn die super irritante advertenties plaatsen en laten zien. Wij proberen er echter voor te zorgen dat onze advertenties je niet in de weg zitten en ook echt relevante content laten zien. Zou je daarom je Adblocker zo willen instellen dat onze advertenties te zien zijn (het zogenoemde ‘whitelisten’)? Op die manier help je automatisch mee om The Sushi Times overeind te houden, zonder dat je er eigenlijk iets voor hoeft te doen.

Koop via onze affiliate links

Zo nu en en dan kom je in artikelen ook linkjes naar allerhande producten tegen, soms zijn deze links zogenaamde “affiliate” links. Dit betekent dat als je op zo’n link klikt en vervolgens iets koopt bij die webwinkel wij een klein percentage (1-3%) van de opbrengst krijgen. Hiermee kun je dus gewoon je eigen “boodschappen” doen en zonder dat je het merkt ons toch steunen! Het kost je immers niks extra’s. Het is één van de meest effectieve manier om ons indirect te supporten en waarderen dit dan ook enorm!

DEEL, LIKE EN COMMENT

Heb jij geen ruimte in je budget om ons financieel en wil (of kun) je AdBlock niet uizetten? Dan nog kun je ons steunen door zoveel mogelijk van onze artikelen te liken, delen, of een comment achter te laten op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Hiermee help je ons verder te komen en ook dit wordt enorm op prijs gesteld!

Maak een (eenmalige) donatie

Wil je ons op een meer directe manier steunen? Dan kan dat door een donatie te geven via Paypal of om ons te trakteren op een virtueel kopje koffie via k-fi! Dit kan heel gemakkelijk door op onderstaande Paypal donatieknop te drukken, of op de Ko-fi knop:

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

KOOP ONZE MERCHANDISE

Daarnaast werken we op dit moment hard aan onze eigen merchandise lijn met exclusieve The Sushi Times goodies, die uiteraard allemaal in het teken staan van Japan! Een eerste preview kun je inmiddels al vinden in onze Redbubble shop. Met dank aan de illustraties van PetPet en fotografie van Joyce.

HOE JE ONS OOK STEUNT, bedankt voor je support!