Totoro Onigiri (Rice Balls) となりのトトロ おにぎり van OCHIKERON - CREATE EAT HAPPY

De 10 leukste en lekkerste onigiri recepten!

Onigiri zijn niet alleen hartstikke lekker, ze zijn ook nog eens leuk om te maken. Vooral omdat er zoveel variaties te vinden zijn. Je kunt er dan ook werkelijk alle kanten mee op. Of je ze nou het liefste hebt met tonijn erin, met sojasaus eroverheen, of zelfs bijzondere variaties met kleine visjes of insecten, alles is mogelijk!

Wil je zelf nou ook eens aan de slag met het maken van onigiri? Dan zijn de onderstaande recepten perfect om mee aan de slag te gaan. En het mooie is nog dat je er maar weinig voor in huis hoeft te hebben! Toch kan het leuk of nodig zijn om wat extra spulletjes in huis te halen. Wil je bijvoorbeeld een malletje kopen of leuke wrappers? Kijk dan eens bij o.a. vinden bij Roppongi, Seikatsu, en Amazon.


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.Coverfoto: Totoro Onigiri (Rice Balls) となりのトトロ おにぎり van OCHIKERON – CREATE EAT HAPPY
Dit artikel – De 10 leukste en lekkerste onigiri recepten! – verscheen voor het eerst op 29 juni 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 29 juni 2019.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie