De 10 leukste en lekkerste onigiri recepten!

Onigiri zijn niet alleen hartstikke lekker, ze zijn ook nog eens leuk om te maken. Vooral omdat er zoveel variaties te vinden zijn. Je kunt er dan ook werkelijk alle kanten mee op. Of je ze nou het liefste hebt met tonijn erin, met sojasaus eroverheen, of zelfs bijzondere variaties met kleine visjes of insecten, alles is mogelijk!

Wil je zelf nou ook eens aan de slag met het maken van onigiri? Dan zijn de onderstaande recepten perfect om mee aan de slag te gaan. En het mooie is nog dat je er maar weinig voor in huis hoeft te hebben! Toch kan het leuk of nodig zijn om wat extra spulletjes in huis te halen. Wil je bijvoorbeeld een malletje kopen of leuke wrappers? Kijk dan eens bij o.a. vinden bij Roppongi, Seikatsu, en Amazon.

Nog meer heerlijke recepten ontdekken uit de Japanse keuken? Bekijk dan eens de andere artikelen die wij schreven over de Japanse keuken of neem een kijkje op Proef Japan voor nog tientallen, heerlijke, Japanse recepten.

Dit artikel – De 10 leukste en lekkerste onigiri recepten! – verscheen voor het eerst op 29 juni 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 29 juni 2019.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X