De digitale artist alley: Steun jouw favoriete artists!

Inmiddels zijn in Nederland en omgeving vrijwel alle (grote) evenementen geannuleerd of verplaatst. Dit betekent dat tal van (kleine) artists en ZZP’ers hun waren niet meer kunnen verkopen in de artist alleys van bijvoorbeeld Dutch Comic Con en Made in Asia.

Echt een gigantische klap voor velen van hen, die afhankelijk zijn van deze beurzen. En vaak ook geen geld meer terug krijgen voor al geboekte hotels en vluchten, wat een extra financiële strop betekent.

We hopen via deze weg hen een steuntje in de rug te geven! Onderstaand vind je een overzicht van zoveel mogelijk dealerroom deelnemers en een linkje naar hun webshops. Velen van hen hebben inmiddels ook al speciale kortingsacties dus sla je slag en leef je uit in de digitale artist alley!

Voor het gemak hebben we dit overzicht opgesplitst in een dealerroom én een artist alley, dus vergeet niet om bij beiden een kijkje te nemen!

Studio Appeltjesgroen
Artist met een voorliefde voor kikkers maar een brede range originele werken en fanart van o.a. Animal Crossing en Pokémon.

DreamChaser
Artist Marlon biedt in haar shop een brede range fanart en eigen creaties aan. Van schattige Chocobo tamagotchi’s tot Shiba’s in kimono!

Anna Draws Stuff
De werken van Anna, zoals Tarot kaarten, enamel pins, buttons, sleutelhangers en nog veel meer merchandise met schitterende illustraties wachten op een nieuw thuis

Art of Xodosch
Voor custom portretten van je huisdier, schattige dierenprints en fanart van bijvoorbeeld Pokémon en Kirby kun je vinden bij Art of Xodosch.

Cyarine
Sinds enige tijd heeft Laura – beter betkend als Cyarine – ook haar eigen merchandise shop met o.a. haar Demon GF collection en meer.

Voxune
Artist met een voorliefde voor kawaii met schattige buttons, oorbellen, stickers, sleutelhangers en meer.

KillVannah
Bij KillVannah kun je terecht voor kunstige fantasy art, merchandise, prints en meer!

LIEN Art
Artist met fanart fan series en franchises zoals Pokémon, Demon Slayer, Fire Emblem, Yuri On Ice.

IAMBLEU Illustrations
Pokémon, Undertale, Digimon, en fanart van meer favoriete series ligt op je te wachten in de shop van IAMBLEU Illustrations.

Tess Illustrations
Fijne illustraties met diverse eigen ontwerpen maar ook ruimte voor fanart van bijvoorbeeld Spirited Away.

Studio Keep in Mind
Bij Kim van Studio Keep in Mind vind je lieflijke fantasie figuren (alleen OC’s) in alle soorten en smaken.

Table for three
Samenwerking tussen de artist 013Larty, Studio Vlinderdas en Hat & Goggles waarbij ze gezamenlijk hun originele werken en fanart aanbieden.Op onze lijst?

Deze lijst is nog lang niet compleet maar zullen we de komende periode aan blijven vullen. Dus ben/ken jij een (kleine) zelfstandige die ook met afgezegde cosplay, anime, of Japan conventies in Nederland (en direct omgeving) te maken heeft gehad?

Stuur ons dan per mail/facebook/twitter een berichtje met daarin:

  • (bedrijfs)Naam
  • Logo
  • Korte omschrijving van wat je doet/maakt/verkoopt
  • De url van je shop

En we zetten je (gewoon gratis natuurlijk) in dit overzicht!

Verder kun je natuurlijk ook nog even op de plattegronden en/of deelnemerlijsten kijk van evenementen die zijn afgelast om te zien of er nog andere bedrijfjes tussenzit waar je normaal gesproken wat leuks zou halen, en hen digitaal steunen.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie