De laatste tickets voor Heroes Made in Asia 2022 in de verkoop!

#advertorial

Voor de tweede keer vindt het allerleukste Aziatische popcultuur evenement van Nederland plaats! Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei verandert de Evenementenhal Gorinchem in een Aziatisch walhalla tijdens Heroes Made in Asia 2022!

Met de nieuwe aankondigingen van manga artiesten en juryleden voor de Cosplay Contest belooft het weer een druk programma te worden. Op vrijdag 8 april zijn de laatste late bird tickets in de verkoop gegaan en is ook een gedeelte van de line-up bekend gemaakt.

Ontmoet de beste artiesten

Wie denkt aan Japan, denkt al gauw aan manga. Tijdens Heroes Made in Asia zullen ook diverse artiesten langskomen om hun fans te ontmoeten. Zo zal illustrator Judit Mallol het gehele weekend aanwezig zijn. Mallol bracht ‘Hallyu’ en ‘Discovering Seoul’ uit, waarin ze haar lezers meeneemt in een getekende reis door Zuid-Korea. Naast Mallol is ook illustrator en mangakunstenaar Carles Dalmau aanwezig op het evenement. Met zijn eigen kortverhaal-manga ‘Lucid Lucy’ won hij de tweede prijs bij de Webtoon Awards. Beide artiesten hebben een grote following op Instagram, waar zij veel van hun werk delen.

Workshops

Er is een hoop te doen en te beleven tijdens Heroes Made in Asia! Zo is er een gevarieerd aanbod aan workshops en demonstraties. Denk aan creatieve workshops als een live tekensessie met de artiesten,  pruikenstyling voor beginners, of een kennismaking met de Japanse taal. Ook zijn er authentieke demonstraties zoals een theeceremonie en Japanse kalligrafie. En wie liever actief bezig is, kan meedoen met de Kendo workshop!

The Sushi Times op Heroes Made in Asia

Daarnaast is ook The Sushi Times aanwezig om diverse lezingen, workshops en demo’s te verzorgen! Zo zal onze eigen Sander je meenemen rondom alles wat te maken heeft met het verzamelen van figures, leert Hennie hoe je zelf een yukata aan kunt trekken (inclusief hoe je je obi knoopt!), deelt Steven zijn Japanse taalkennis met ons én leert hij je wat over kalligrafie, en gaat Joyce je alles vertellen over reizen naar Japan, en laat ze je kennis maken met de Japanse keuken. Voor ieder wat wils dus!

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om gewoon even een praatje met ons te komen maken! Meer details zullen we binnenkort bekend maken, dus houdt de socials van The Sushi Times en Heroes Made in Asia goed in de gaten!

Mis het niet!

De late bird tickets gaan op vrijdag 8 april om 12.00 uur in de verkoop. Er worden gratis pendelbussen ingezet die bezoekers brengen vanaf station Gorinchem naar de Evenementenhal. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website of social kanalen van Heroes Made in Asia: made-in-asia.nl.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie