Kawaii cadeautjes 2018.

De Leukste Kawaii Kerstcadeaus (2018 Editie)

Op zoek naar een perfect kawaii kerstcadeau om te geven of om te vragen? Bekijk dan onze tips voor de schattigste cadeau’s, voor elk budget! En ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan snel de vele andere cadeautips onderaan dit artikel.

Kawaii Pikachu en Eevee Merchandise

Met de release van Pokémon Let’s Go Pikachu! en Pokémon Let’s Go Eevee! Staan de beide Pokémon weer vol in de aandacht. Dat heeft er voor gezorgd dat er een ware explosie aan schattige merchandise van de twee op de markt is gekomen, zowel officieel als allerhande super kawaii fan-art.

Van links naar rechts (boven): Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee plushies (Pokémon Center exclusives), Hori Pokemon Let’s Go! Hard Pouch (Nedgame), Pikachu/Eevee fan poncho plushie (Pokémon Center exclusive).

Van links naar rechts (onder): Pokemon: Let’s Go! Holografische Buttons (Etsy), Pokémon Let’s Go Pikachu / Eevee kawaii print (Etsy), Pokemon | Pikachu en Eevee houten mobiel/sleutelhangers (Etsy).

Esther Bunny

Esther Bunny is een van de nieuwste kawaii iconen en komt net als Mölang uit Zuid-Korea. Het schattige konijntje is echter langzaam de wereld aan het veroveren en was o.a. prominent aanwezig in de WC flagship store in Harajuku, Tokyo. Ook op andere plekken duikt ze steeds vaker op en er is dan ook een brede range aan merchandise beschikbaar. Van sokken tot mobiele covers, en drinkbekers, maar ook truien en meer.

Wat zoekwerk is soms wel nodig maar o.a. op eBay, Yesstyle, en sthsweet. De beste plek is echter gewoon Etsy waar Esther Bunny haar eigen shop heeft.

Cable Bites

Ze lijken uit het niets te zijn gekomen: de cable bites! Deze kleine hebbedingetjes bieden extra bescherming voor je telefoon en oplader, en dan met name voor het stukje dat daadwerkelijk je telefoon in gaat. De cable bites zorgen ervoor dat deze niet zo makkelijk kunnen knikken of beschadigen, en zijn ook nog eens super schattig om naar te kijken.

Vreemd genoeg zijn ze in Nederland nog niet zo veel te vinden als op vele andere plekken maar je kunt de cable bites onder andere vinden bij Bol.com, Kabelbeestjes (al zijn we verder niet bekend met deze site), en AmiAmi.

Van links naar rechts (boven): Arale, Ace, Majin Buu cable bites. Allemaal van AmiAmi.

Van links naar rechts (onder): Axolotl, Kameleon, Panda cable bites. Allemaal van Bol.com (en Kabelbeestjes.nl)

Kawaii leesvoer

Ook voor de boeken liefhebbers is er genoeg te vinden, al rekken we dit begrip wel een beetje op want echt “leesvoer” is het vaak niet. Wel zijn er tal van leuke boeken te vinden voor de kawaii creatievelingen onder ons. Denk bijvoorbeeld aan boeken om kawaii te leren tekenen, kawaii cakes te maken, of kawaii te haken.


Wil je wel echt kawaii leesvoer? Dan is het boek “Kawaii” een echte aanrader. Dit is al jaren één van de beste (en vermakelijkste) bronnen die de geschiedenis en wereld van kawaii op de juiste manier in kaart weet te brengen, en deze ook van meerdere kanten belicht. Echt een tip voor de mensen die graag meer over het fenomeen kawaii te weten willen komen.

Kawaii Mokken

Niks zo lekker dan op een koude winterdag op de bank liggen met een dekentje én een mok vol warme thee, koffie of chocolademelk. Helemaal fijn als dat ook nog eens in een kawaii mok kan!

Van links naar rechts (boven): Eenhoorn mok (MostCutest), Maneki Neko mok (Roppongi), Rilakkuma mok (Cuteness).

Van links naar rechts (onder): Gangster MokWink MokPusheen (+ sokken) Mok, alle drie van Radbag.

Nog meer inspiratie

Wil je nog meer suggesties? Vergeet dan vooral niet om deze posts te bekijken waar je alle voorgaande cadeautips én vele andere leuke spullen kunt vinden die perfect zijn voor elke Japan liefhebber, kawaii-fan of otaku.

Nog meer cadeautips

Cadeautips voor Japan liefhebbers (2018 Editie)

Cadeautips voor otaku (2018 Editie)

Voorgaande edities

Cadeautips voor Japan liefhebbers (2017 Editie)

Cadeautips voor Otaku (2017 Editie)

Cadeautips voor kawaii-fans (2017 Editie)

Boeken

15 Must have boeken voor Otaku

15 Must have Boeken over Japan

12+ Musthave Japanse Kookboeken

Fantastisch leesvoer voor Japan (en literatuur) liefhebbers!

Overige cadeau’s

De leukste Japanse “offline” bordspellen en kaartspellen

De 10 Leukste Etsy Stores Voor (Fanmade) Otaku Merchandise

De leukste kawaii schoencadeautjes

Kawaii character make-up en beauty producten

Note: Geen van de artikelen of winkels hier genoemd zijn gesponsord. Wel zijn sommige links, affiliate links, wij kunnen een klein percentage krijgen van de aankoop  die je doet als je er op klikt en iets koopt. Dit kost jou echter niets extra’s maar helpt ons enorm. Bedankt hiervoor!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie