Blog header kawaii webshops 2018. Foto foto via ♥ iloverilakkuma ♥

De leukste kawaii webwinkels (2018 editie)

Onze vorige artikelen over de leukste kawaii webwinkels en kawaii etsy stores zijn alweer enkele jaartjes oud en dus is het hoogtijd om deze een flinke update te geven, met de leukste webshops van 2018! Enkele “oude” favorieten passeren wederom de revue maar er zijn genoeg nieuw shops bijgekomen die een eervolle vermelding verdienen op deze lijst.

Zonder verdere poespas vind je hier de leukste kawaii webwinkels van 2018 (in willekeurige volgorde)! Lees hier verder voor de leukste kawaii etsy stores van 2018.

MostCutest (NL shop)

MostCutest is inmiddels een waar begrip in Nederland en menig kawaii liefhebber zal al eens bij ze geshopt hebben. Ook wij zijn al meerdere malen gezwicht voor hun aanbod squishies, Japans snoepgoed, en kawaii knutselwaren. Met goede service en leuke producten kun je altijd wel slagen bij MostCutest.

CuteStuff (NL shop)

CuteStuff is nog redelijk nieuw op de Nederlandse kawaii markt maar komt met een knaller binnen! Mr. Do Nothing, Kuroro, Amuseable, en TokiDoki zijn slechts enkele van de unieke merken en characters die je er vindt. Een waardige concullega van MostCutest die menig kawaii liefhebbend hartje zal weten te veroveren!

Ook uniek is hun “CuteStuff Podium” waarbij creatievelingen met een eigen lijn kawaii producten de kans krijgen deze aan te bieden via de shop van CuteStuff. Zo vind je er op moment van schrijven producten van het uberschattige Frilly Pops en Chic Kawaii.

TofuCute

Ook TofuCute is inmiddels een begrip onder kawaii liefhebbers. Deze in Engeland gevestigde webshop biedt al jaren allerhande schattige producten aan maar zijn met name sterk in hun aanbod officiële Amuse knuffels (van de schattige alpaca’s). Ook hun selectie aan Japans snoepgoed en de schattige blind boxes van bijvoorbeeld Rilakkuma en Sailor Moon zullen je hartje sneller doen kloppen.

Kawaii Pen Shop

Gek op alles wat maar te maken heeft met stationary? Van pennen tot notitieblokken en stickers? Dan MOET je echt een bezoekje geven aan de Kawaii Pen Shop. Met tientallen kawaii stationary items kun je daar je lol op. En met gratis wereldwijde verzending zit je al helemaal goed.

Kawaii Panda

De levensmissie van Kawaii Panda is om ons leven schattiger te maken, en met hun uitgebreide collectie kawaii merchandise lukt dat ze erg goed! Je vindt er tal van schattige merchandise van characters zoals Pusheen, Bananya’s, en Sailor Moon. Ook kun je er terecht voor Japans snoepgoed, squishies, en diverse collectibles.

JAPAN LA

Voor JAPAN LA zul je wat dieper in de buidel moeten tasten maar dan kun je wel meest schattige kleding en accessoires kopen van merken zoals TokiDoki, Sanrio, Loungefly, Sonny Angel en nog vele andere kawaii-iconen. Alle producten van JAPAN LA zijn 100% origineel met de passende licenties van alle betrokken merken. Je weet dan ook zeker dat je nooit met namaakproducten rondloopt.

Blippo

Voor de schattigste, kleine hebbedingetjes kun je terecht bij Blippo. Van telefoonstickers en hoesjes, tot stationary, snoepgoed en zelfs sokken! Voorheen vaak van onbekende (Chinese) merken en makelij maar de afgelopen jaren ook met steeds meer officiële merchandise van merken zoals Sanrio, San-X, en Disney TsumTsum.

Hierbij moeten we wel eerlijk bekennen dat we, mede door de lage prijs, soms twijfelen of het geen bootleg is. Maar tot nu toe alle items die we ontvangen hebben zijn altijd van goede kwaliteit geweest.

Hey Chickadee

Er is geen schattigere kat op het internet dan Pusheen en haar miljoenen fans zullen dit maar al te graag bevestigen. Voor iedereen die zijn of haar dagelijkse dosis Pusheen wil binnen halen is dan ook nergens beter thuis dan op Hey Chickadee. Of je nou op zoek bent naar Pusheenicorn, Stormy, Pip of de originele Pusheen je vindt het er allemaal. Voor zowel man, als vrouw, en van kleding tot allerlei items voor in huis. Bereid je echter wel voor op flinke verzendkosten en mogelijke importkosten!

KawaiiBox | YumeTwins Box

Kun jij echt niet kiezen tussen al dat leuks? Dat hoeft ook niet! Er zijn namelijk steeds meer subscription boxes die je met regelmatig een doos vol schattige verrassingen kunnen sturen. Dit kan eenmalig, per kwartaal of per maand, net wat jij wilt. Er zijn er inmiddels aardig wat maar onze favorieten zijn KawaiiBox en YumeTwins Box.

De KawaiiBox is hiervan de goedkopere van twee maar heeft ook minder vaak spullen van bekende merken zoals Sanrio en San-X. De YumeTwins Box daarentegen is duurder maar heeft over het algemeen ook items van betere kwaliteit.

Ken jij nog een andere Kawaii Box die absoluut de moeite waard is of die we moeten testen? Laat het ons dan weten in de comments. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere kawaii webshops die volgens jou absoluut een plek verdienen op deze lijst!

Coverfoto via ♥ iloverilakkuma ♥

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

1 Reactie
  • Demi
    Geplaatst op 01:01h, 17 juni Beantwoorden

    Doki doki, japan crate!!

Geef een reactie