Blog header sakura kersenbloesem DIY

De leukste sakura DIY projecten

In Japan heb je elke lente een periode – de sakura periode – waarbij iedereen massaal naar de parken trekt om daar onder de kersenbloesem te picknicken en feesten met vrienden en familie! Een picknickkleedje, papieren bordjes en allerlei lekker eten mogen hierbij niet ontbreken. De zogenaamde hanami feestjes.

Lente in huis

Heb jij de lente ook al lekker in je bol en wil je ook wat sakura in huis brengen? Wij hebben de leukste sakura DIY projecten voor je op een rijtje gezet. En het mooiste van alles is dat vrijwel al deze DIY niet heel moeilijk te realiseren zijn.

Niet alleen zijn ze geschikt voor jong en oud. Met een hoop alledaags producten of items die je bij je lokale Xenos, Action, of Pippoos kunt vinden blijft het ook nog eens betaalbaar om te doen. Perfect dus voor een regenachtige dag, of juist heerlijk genieten van het lente zonnetje!

Vergeet ook niet de sakura diy op onze eigen websites nog even te bekijken, gemaakt door Ingrid van de Japanse lifestyle webshop, Roppingi.

Nog meer lente in huis? Wat dacht je dan van wat overheerlijke hanami en kersenbloesemrecepten om mee aan de slag te gaan?


Dit artikel – De leukste sakura DIY projecten – verscheen voor het eerst op 31 maart 2017 en is voor het laatst geüpdatet op 31 maart 2020.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie