De ticketverkoop voor Heroes Made in Asia gaat hard!

#Advertorial

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 wordt de Evenementenhal in Gorinchem weer omgetoverd tot een wereld volledig in het teken van Aziatische popcultuur. Fans kunnen hun hart weer ophalen. Of je nu gek bent op anime, cosplay, of typische Aziatische streetfood, er is voor iedereen wat te doen! Koop jouw ticket vandaag nog want er zijn nog maar enkele regular tickets beschikbaar.

Workshops en Lezingen

Er zullen verschillende worskhops zijn op het gebied van cosplay, gaming en food demonstraties. Daarnaast kun je genieten van heerlijke gerechten, snacks en dranken op de Food Market. Ook The Sushi Times zal hier weer aanwezig zijn met een eigen stand en geven we net als vorig jaar weer diverse lezingen!

Cosplay

Op het gebied van Cosplay kun je je ogen uitkijken. Overal kun je de mooiste creaties van anderen zien. Ga naar de Main Stage als je de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest bij wilt wonen. Wat een pracht en praal! Iedereen straalt in hun eigen gemaakte Cosplays.


Shoppen

Ga ook maar alvast sparen voor alle geweldige merchandise die op Heroes Made in Asia verkrijgbaar is. Ben je fan van Anime? Dan kun jij Funko Pops, key chains, kleding, muismatten, plushies en nog veel meer krijgen van jouw favoriete franchise op de Asian Market. 

Gaming

In de Gaming Area worden alle gaming toernooien gehouden en kun je de hele dag door al jouw favoriete spellen spelen, van Super Smash Bros. Ultimate tot Osu! Natuurlijk hebben we weer hele leuke Special Guests die deze editie langs zullen komen om al hun fans te zien. Maar wie dat zijn, houden we voor nu nog even geheim!


Manga en Fan Art

Heroes Made in Asia is niet compleet zonder Manga Artists! Dit is waarom we Gecko Chan hebben uitgenodigd om langs te komen. Ze zal beide dagen aanwezig op het event. Je kunt bij haar langskomen om prints of handtekeningen te kopen of om gewoon gezellig te kletsen! Ze is een ervaren en veelzijdige Art Director met een achtergrond in zowel grafisch ontwerp als illustratie.

Ze komt oorspronkelijk uit Barcelona en heeft meer dan 15 jaar ervaring in snelle reclame en grafische vormgeving. Later maakte ze de overstap naar haar passie, Concept Art en Illustratie. In totaal zullen wij 4 Manga Artists uitnodigen.

Tickets

Dit is nog maar het tipje van de ijsberg want we hebben nog veel meer toffe aankondigingen voor jullie in petto! Nu al enthousiast en wil je dit met geen goud missen? Wacht dan niet te lang want de tickets gaan erg hard! Ga nu naar de ticketshop en koop jouw ticket!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie