Demon Slayer: Mugen Train vanaf 5 juni in de bioscoop!

Eindelijk is het zover! Ons lange wachten wordt beloond: vanaf 5 juni draait DEMON SLAYER – Kimetsu no Yaiba – THE MOVIE: Mugen Train in de Nederlandse bioscopen! De langverwachte film wordt door Periscoop Film in samenwerking met de Europese anime streaming service WAKANIM in de bioscoop uitgebracht.

Vanaf dan kunnen we gaan genieten van dit grootste anime spektakel op het wite doek. Naast de reguliere voorstellingen, zal de film ook te zien zijn in IMAX en 4DX, voor maximale impact.

Over Demon Slayer

Demon Slayer is een typische shounen over de coming-of-age van Tanjiro. Een lieflijke, oudere broer die alles op alles zet om zijn zusje Nezuko haar menselijkheid terug te geven, en wraak te nemen op de Demon die haar menselijkheid heeft afgepakt. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot en komt Tanjiro voor alsmaar grotere uitdagingen te staan. Van het verkrijgen van de titel Demon Slayer, tot het ontwikkelen van zijn talenten, er staat hem een lange weg te wachten.

In deze eerste bioscoop film is het aan Tanjiro en zijn vrienden om het mysterie van de Mugen Train op te lossen. Dit zorgt voor een ongekend wilde treinrit en een achtbaan aan emoties. Dus houd je zakdoekjes bij de hand!


Daverend succes

De film brak vorig jaar alle bioscooprecords in Japan. Binnen tien dagen bracht de film meer dan 10 miljard yen – ruim 80 miljoen euro – op. De vorige recordfilm – de animatie Spirited Away uit 2001 – had 25 dagen nodig om die mijlpaal te passeren. Ook de originele manga van Kimetsu no Yaiba heeft in 2020 alle internationale verkooprecords verbroken met een opbrengst van meer dan 83 miljoen dollar in 1 jaar.

Waar te zien

Vanaf 5 juni is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Wij hebben al even van de film mogen genieten tijdens een exclusieve persvoorstelling. En hoe dat bevallen is lees je hier. Zelf de film ervaren? Houd dan de website van Periscoop in de gaten voor een overzicht van alle bioscopen waar deze te zien zal zijn. Of kijk natuurlijk op de website van jouw lokale bioscoop.

Tags:
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie