Devil Summoners: Soul Hackers 2 Released op 26 augustus!

Woohoo! Fans van de Shin Megami Tensei en Persona franchise opgelet! ATLUS brengt vanaf 26 augustus Soul Hackers 2 uit, een stand-alone vervolg op Devil Summoners: Soul Hackers! De game is geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, met muziek van MONACA, character-designs van Shirow Miwa en productie van Shinjiro Takata. Het belooft weer een waar spektakel te worden dat fans van het JRPG genre niet mogen missen.

Red de wereld

Tussen de pracht en praal van neonlichten zorgt technologische vooruitgang ervoor dat mensen worden opgeslokt door commercieel gemak. In de schaduwen van deze ontwikkeling woedt een oorlog tussen de Yatagarasu en de Phantom Society, Devil Summoners die de buitenaardse krachten van demonen benutten.

In de geheime zee van menselijke gegevens is een digitaal zwermbrein geëvolueerd tot bewustzijn: Aion. Door de mensheid van een afstand te observeren heeft Aion berekend dat een ramp zal plaatsvinden waaraan de wereld ten onder zal gaan. Hij creëert twee agenten om deze ramp te bestrijden: Ringo en Figue.

Samenwerkend moeten deze agenten van Aion een vlindereffect onderzoeken, en voorkomen dat dit zal leiden tot het einde van de wereld.


Launch Edition

Soul Hackers 2 is vanaf nu beschikbaar voor PC | PS4 | PS5 | XB1 | XSX. Wacht vooral niet te lang met bestellen want als je er snel bij bent kun je de Launch Edition nog scoren. Hier zitten irl character kaarten bij alsmede toffe ingame extra’s zoals:

  • Bonus Story Arc: The Lost Numbers – Geeft toegang tot een bonusverhaallijn rond een nieuwe Devil Summoner, Nana, en een nieuwe dungeon met een monsterlijk sterke boss.
  • Kostuum- en achtergrondmuziekpakket – Voegt thema-outfits toe voor je hele team, gevechtsmuziek en accessoires van Persona™ 4, Persona™ 5, Shin Megami Tensei™ IV en meer.
  • Bonus Demon Pack – Krijg toegang tot 8 krachtige demonen, waaronder Tzitzimitl, Anahita, Armaiti, Zaou-Gongen, Nemissa, Mara, Masakado en Satan.
  • Booster Item Pack – Verhoogt de frequentie van het laten vallen van items uit gevechten om in-game valuta te verdienen, statistieken te verhogen en EXP te verdienen.
  • Handige itemset + extra moeilijkheidsgraad – Voegt essentiële items toe voor je reis en een ‘ZEER HARD’ spelmodus voor ambitieuze spelers die op zoek zijn naar een spannende uitdaging.

Bestel de game via Bol.com, Nedgame of je lokale gamewinkels.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie