Disney Ufufy: de nieuwe Disney cuties uit Japan

Disney Ufufy: de nieuwe Disney cuties uit Japan!

Dat Japan een meester is in alles wat kawaii is weten we. Van Sanrio personages tot je standaard eten verpakking; alles kan (en moet) kawaii. Dat Japanners dan ook grote Disney liefhebbers zijn, is niet zo raar. Vooral de dieren en kleine side-characters doen het erg goed daar. Het is dan ook niet meer dan normaal dat Japan een eigen draai heeft gegeven aan Disney knuffels; de Ufufy’s!

TsumTsum hype voorbij

Waar voorheen de Disney TsumTsum heer en grootmeester der schattigheid waren moeten ze nu plaats maken voor de volgende schattige rage. Disney Ufufy is een nieuwe knuffel-serie, als je het zo maar moet noemen, die nu al een jaar bestaat in Japan, maar ook eindelijk z’n weg lijkt tehebben gevonden naar USA en Europa.

Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Van groot tot klein, met of zonder speciaal geurtje, en uiteraard gecombineerd met allerhande speciale series en limited editions van je favoriete Disney films en characters.Ufufy Invasie is begonnen

Niet alleen diverse soorten Ufufy knuffeltjes zijn er al uitgekomen, de ufufy familie breidt zich ook uit naar diverse andere soorten merchandise zoals kalenders, make-up, bekers en nog veel meer!

Disney Japan heeft zelfs kleine schattige animatie video’s van de Ufufy familie. Helaas zijn deze “officieel”  niet beschikbaar buiten Europa, maar deze is gelukkig toch nog te zien met wat handig Youtube zoekwerk.

Dit zoeken is echter wel een terugkerend thema want op moment van schrijven lijkt de Ufufy invasie zich voornamelijk nog te beperken tot Japan. Gezien de hoge schattigheidsgraad zal het echter nooit lang kunnen duren voor deze zich ook uitbreidt tot over de grenzen.

Ikzelf ben al een gelukkige eigenaar van een Ufufy en geloof me, als je er één keer mee geknuffeld hebt, wil je niks anders meer! Helaas zijn ze hier nog niet beschikbaar in de winkel, maar ze zijn al wel te verkrijgen via de diverse Disney websites en webshops zoals Amazon.

Tags:
,
Raquel
xxraquelgomez@hotmail.com

Raquel is een fulltime fangirl en is dan ook altijd druk bezig met het verzamelen van schattige merchandise. Verschillende culturen en de bijbehorende folklore vind ze helemaal geweldig. Verder ontkent ze dat ze gamen misschien toch iets te leuk vindt.

Geen reactie's

Geef een reactie