DRAGON BALL SUPER: BROLY in de Nederlandse bioscoop!

Dragon Ball, een van de meest populaire mangaseries uit Japan, komt met een nieuwe film die ook in de Nederlandse bioscopen te zien is. De twintigste film in deze reeks, DRAGON BALL SUPER: BROLY, wordt uitgebracht door distributeur Periscoop Film en is vanaf 24 januari te zien in o.a. Pathé en onafhankelijke filmtheaters.

DRAGON BALL SUPER: BROLY is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de characterontwerpen van de legendarische Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die direct doet denken aan de klassieke Dragon Ball serie. Het is de eerste uit de serie Dragon Ball Super en de twintigste film in de gehele Dragon Ball reeks.

 

Knallen als vanouds!

Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt. Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op Aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken.

Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden! 

In deze film zullen de protagonisten Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly en gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen?

 

Vanaf 24 januari

DRAGON BALL SUPER: BROLY heeft inmiddels al verscheidene records gebroken in diverse landen. Zo wist de film in thuisland Japan in nog geen 11 dagen tijd maar liefst €18 miljoen binnen te halen, en stond deze in de top 10 in Thailand, Maleisië, Singapore en Brazilië. Hopelijk gaat de film ook hier net zo’n groot succes worden!

Vanaf 24 januari is de film in diverse bioscopen in Nederland te bezichtigen. Vrijwel alle Pathé vestigingen draaien hem in het Engels maar ook een groot deel bieden deze in het Japans aan! Hoe lang de film zal draaien is nog niet bekend dus loop geen risico en ga nog deze week naar de bioscoop.

 

*** SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

 

Kaartjes winnen?

Daarnaast mogen wij 3 x 2 gratis kaartjes weggeven voor DRAGON BALL SUPER: BROLY! Deze kaartjes zijn geldig bij elke bioscoop waar de film draait en op elk tijdstip (behalve 4DX voorstellingen). Let wel dat je afhankelijk bent of er plek is op de door jouw gekozen plek en locatie dus check dit goed bij je bioscoop.

Om deze te winnen hoef je alleen maar je gegevens achter te laten in onderstaande app en kun je ook nog extra punten verdienen door bijvoorbeeld mee te doen via Facebook! De actie loopt t/m zondag 27 januari dus wees er snel bij!

P.S. Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Deelname kan tot zondag 27 januari 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 28 januari via Facebook een www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verder afhandeling. Indien geen reactie wordt een andere winnaar gekozen. De gegevens van de winnaar zullen worden doorgegeven aan Periscoop Anime voor het verzenden van de bioscoopkaarten. Wanneer de winnaar zijn/haar prijs in goede orde heeft ontvangen worden alle persoonsgegevens van deze wedstrijd weer verwijdert.
Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe Rafflecopter (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.

***SORRY, DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X