Dragon Ball Super: Broly in de Nederlandse bioscoop.

DRAGON BALL SUPER: BROLY in de Nederlandse bioscoop!

Dragon Ball, een van de meest populaire mangaseries uit Japan, komt met een nieuwe film die ook in de Nederlandse bioscopen te zien is. De twintigste film in deze reeks, DRAGON BALL SUPER: BROLY, wordt uitgebracht door distributeur Periscoop Film en is vanaf 24 januari te zien in o.a. Pathé en onafhankelijke filmtheaters.

DRAGON BALL SUPER: BROLY is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de characterontwerpen van de legendarische Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die direct doet denken aan de klassieke Dragon Ball serie. Het is de eerste uit de serie Dragon Ball Super en de twintigste film in de gehele Dragon Ball reeks.

Knallen als vanouds!

Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt. Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op Aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken.

Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden! 

In deze film zullen de protagonisten Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly en gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen?


Vanaf 24 januari

DRAGON BALL SUPER: BROLY heeft inmiddels al verscheidene records gebroken in diverse landen. Zo wist de film in thuisland Japan in nog geen 11 dagen tijd maar liefst €18 miljoen binnen te halen, en stond deze in de top 10 in Thailand, Maleisië, Singapore en Brazilië. Hopelijk gaat de film ook hier net zo’n groot succes worden!

Vanaf 24 januari is de film in diverse bioscopen in Nederland te bezichtigen. Vrijwel alle Pathé vestigingen draaien hem in het Engels maar ook een groot deel bieden deze in het Japans aan! Hoe lang de film zal draaien is nog niet bekend dus loop geen risico en ga nog deze week naar de bioscoop.

Tags:
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie