Dragon Quest Builders komt eraan op Playstation 4!

Geef het volk de hoop terug in Dragon Quest Builders voor de PlayStation 4 (vanaf 14 oktober). Generaties geleden werd het rijk Alefgard in duisternis gestort toen de held die de verschrikkelijke en verraderlijke Drakenheer – de heerser over alle monsters – moest verslaan, werd bedrogen en zich bij hem aansloot. Via de magische intriges van deze gemene schurk werd de mensheid verspreid door de wind en beroofd van de kracht om te bouwen.

Nu zelfs het idee van creativiteit is gedegradeerd tot slechts een legende, zwerft het volk van Alefgard door de ruïnes van hun voormalige thuisland, bedelend en zoekend in het stof om te overleven. Maar nu verrijst er een legendarische figuur: een held(in) die is gekozen door de Godin zelf. Hij (of zij!) gaat op pad om de kracht van creatie terug te geven aan het volk van Alefgard. Alleen als het wonder van verbeeldingskracht is teruggegeven aan het land zal de mensheid de boosaardige Drakenheer voor eens en altijd van zijn troon kunnen stoten!

Dragon Quest Builders combineert de fantastische populaire wereld van de Dragon Quest franchise met het immens populaire minecraft. Door middel van het verzamelen van materialen moet jij je stad weer opnieuw opbouwen en mensen de kracht van het bouwen weer leren.  Als fan fan de Dragon Quest Franchise serie kan ik niet wachten, al helemaal niet na het zien van alle toffe previews op o.a. E3 en Gamescom, en ik ben niet de enige!

1-6-dqbuilders 1-6-dqbuilders2 dragon-quest-builders-7

Volgens Entertainment Business heeft o.a. Wiebe van der Werk, marketingmanager van Bigben Interactive, ook hoge verwachtingen. “De titel is begin dit jaar verschenen in Japan en kreeg daar een zeer warme ontvangst. We zien dat het concept spelers aanspreekt en tijdens de speelsessies die we hebben gehouden op E3 en gamescom kregen we veel positieve reacties.”

Niet zo vreemd want niet alleen kun je in het spel met diverse unieke gereedschappen materiaal verzamelen en bouwen, kleding maken, en eten koken, maar zul je ook weer moeten vechten met beroemde monsters uit de Dragon Quest-serie terwijl je tegelijkertijd geheel vrij bent om een eigen invulling te geven aan het verhaal. Het is dan wel een sandbox maar wel een goed uitgedachte met heel veel opties om zelf te verkennen. Ik sta al klaar voor de release!

 

Day One Edition

Lees je dit nu ook en ben je ook zo enthousiast? Wees dan snel en pre-order vanaf nu de Day One Edition en ontvang exclusieve bouwmaterialen om nog meer bouwplezier te beleven. Deze uitgave bevat een code voor het recept van de sticky blok, de gouden blok en de lente poeder, te gebruiken in de Terra Incognita (vrij bouwen)-modus.

[bol_product_links block_id=”bol_580607b4764b1_selected-products” products=”9200000059354035,9200000063990096″ name=”DQBuilders” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie