Een al vermaak tijdens Heroes Made in Asia 2023!

#advertorial

Nog maar eventjes en dan kunnen we weer een heel weekend lang genieten van een weekend vol cosplay. Want op 6 en 7 mei opent Heroes Made in Asia haar deuren weer! Hier staat ons weer een weekend vol cosplay, shoppen, lekker eten en ander vermaak te wachten! Ook The Sushi Times zal weer aanwezig zijn met een stand en diverse lezingen/workshops, maar daarover later meer!

De leukste Cosplay-activiteiten

Er is om te beginnen weer enorm veel aandacht voor cosplay tijdens Heroes Made in Asia. Bezoekers kunnen in een fijne omgeving in hun favoriete cosplay outfit rondlopen op het evenement, nieuwe vrienden ontmoeten bij Fan Meet Ups, hun ogen uitkijken tijdens de verschillende cosplay shows en hun favoriete bekende cosplayers ontmoeten in de Cosplay Village. Vrijgezelle cosplayers kunnen zich zelfs opgeven voor de Cosplay Datingshow.

Jouw favoriete cosplayers in de Cosplay Village

In Cosplay Village heb je de mogelijkheid om bekende cosplayers te ontmoeten. Hier kun je ze jouw vragen stellen en met ze op de foto gaan. De eerste drie cosplay guests zijn inmiddels aangekondigd: Multifluffyness, Satiella en Sammyscosplay zullen aanwezig zijn in de Cosplay Village. Dit is slechts het begin; er worden binnenkort nog zes andere spraakmakende cosplayers aangekondigd op de website.

Van links naar rechts: Riyani AngelCosSavageShelterImagine MirageKomadoriCosplay, ikzelf als Maki, een Nanami zonder social media, en AmayamiCosplay.. Foto door Eralia Iwahana.


Groots winnen bij de Cosplay Contest

Voor de echte fanatieke cosplayers is er de Cosplay Contest, waarvoor deelnemers zich vanaf vandaag kunnen inschrijven als solo- of duo act. Bij deze wedstrijd gaat het niet alleen om hoe goed de deelnemers eruit zien als de bestaande personages, maar voeren ze ook een korte act op. De kostuums en acts worden beoordeeld door een professionele, internationale jury, bestaande uit bekende cosplayers. Deze jury zal bepalen onder welke drie acts er met de prijzenpot vandoor gaan.


Ontmoet je ware liefde

Na het succes tijdens de vorige editie, is in samenwerking met Hype Creations de Cosplay Datingshow weer terug! In dit vermakelijke onderdeel kunnen vrijgezelle cosplayers als bachelor(ette) op het hoofdpodium vragen stellen aan potentiële dates. Die vragen kunnen van grappig naar serieus gaan en op basis van de antwoorden zal de bachelor(ette) hun favoriete match kiezen. Is jouw interesse gewekt en zou jij dit leuke avontuur aan willen gaan? Schrijf je dan snel in via de website van Heroes Made in Asia.


Friendzonen is ook een optie bij de Fan Meet Ups

Wanneer je geïnteresseerd bent in een bepaald thema of karakter kun je gelijkgestemden ontmoeten tijdens de Fan Meet Ups. Bij deze Fan Meet Ups kom je mensen tegen met overlappende interesses, waardoor het vanzelf al makkelijker is om gesprekken met elkaar aan te gaan en misschien wel nieuwe vrienden te maken.

Workshops ten overvloede

Verder puilen de Dealer Room en Artist Alley natuurlijk ook weer uit met de meest fantastische goodies. En kun je de lekkerste Japanse en andere Aziatische lekkernijen proberen op de Food Market.

Wil je nog wat Japanse cultuur snuiven? Dan zijn er ook weer tal van toffe workshops en lezingen te volgen. Waaronder – net als de vorige editie – workshops door The Sushi Times, Proef Japan en Roppongi!

Zo vertellen wij je alles over Reizen naar Japan (inclusief kersverse info van onze reis deze lente!), vertelt Sander je hoe je je figure verzameling kunt starten of uitbreiden, laten we je vanuit Proef Japan kennismaking met de Japanse keuken en gaat Ingrid van Roppongi je vertellen hoe je zelf furoshiki kunt vouwen.

En dat is nog lang niet het volledige programma! Ook Naoko en Shinji zijn weer aanwezig met fantastische demo’s en workshops. Keuze te over dus!

Scoor je tickets!

Wil jij dit alles niet missen? Wacht dan niet te lang, want afgelopen vrijdag, 24 maart, zijn de laatste batch tickets beschikbaar gemaakt! Kijk snel op de website van Heroes Made in Asia of klik op onderstaande banner om direct tickets te kopen.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie