Live-action pokémon serie Netflix

Een Live-Action Pokémon serie op Netflix?!

Volgens bronnen van het Amerikaanse entertainment platform Variety wordt er gewerkt aan een Netflix live-action Pokémon serie. Volgens hun bronnen zou Joe Henderson betrokken zijn bij het project. Henderson is o.a. bekend van de hitserie ‘Lucifer’ en zijn werk aan de aankomende serie adaptie van de “Shadecraft” comics.

Er is verder maar weinig bekend over de aanstaande live-action Pokémon serie. De bronnen vermelden hierbij alleen dat de serie in de stijl van de succesvolle Detective Pikachu film zou worden geproduceerd. Verder worden er nog geen details of een mogelijke releasedatum genoemd.

Detective Pikachu

De film Detective Pikachu (2019), bracht wereldwijd meer dan 430 miljoen dollar op. Het was daarmee een echte kaskraker die wereldwijd fans wist te verblijden. Ook de (vaak kritische) Pokémon community was zeer tevreden, waaronder wij zelf! Detective Pikachu is overigens op dit moment op Netflix te bewonderen, dus mocht je dit nog niet gedaan hebben dan weet je wat je te doen staat!

Een live-action serie die hetzelfde principe gaat volgen zou echt fantastisch nieuws zijn! Het zou daarbij ook een passend vervolg zijn op het nog altijd voortdurende succes van de Pokémon franchise in zijn algemeenheid. En natuurlijk een mooie toevoeging voor het alsmaar uitgebreider wordende Pokémon aanbod op Netflix.

Geruchten

Voor we al te enthousiast worden is het echter goed om te onthouden dat Variety nog geen garanties of bevestigingen kan geven. Zowel Netflix als (het management van) Joe Henderson hebben nog niet gereageerd op de berichtgevingen.

Vooralsnog is het dus nog maar afwachten of de geruchten waarheid zijn. Laten we als Pokémon liefhebbers in elk geval flink duimen dat het klopt! Uiteraard houden we je op de hoogte zo gauw er meer details bekend zijn en zullen we dit artikel gaandeweg verder updaten. Houdt onze website en socials dan ook in de gaten!

Bronnen: Variety

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie