Jump Force Game Review.

Epische fighting game Jump Force ligt NU in de winkels!

De dapperste helden en gemeenste schurken van Shonen Jump staan klaar om de 50e verjaardag van dit legendarische manga magazine te vieren met een sensationeel gevecht. Want vanaf vandaag ligt het gloednieuwe Jump Force in de winkels. Deze spectaculaire fighting game neemt ons mee op een knallend avontuur waarbij enkele van de grootste manga- en anime helden van de afgelopen jaren voorbij komen!

Ga de strijd aan

De aarde is namelijk in groot gevaar wanneer de kwaadaardige machten uit de manga- en anime universums ineens terecht komen in onze wereld! Wanneer Frieza de aanval inzet met een leger Venoms belandt onze wereld in één klap in een grote chaos. Een ramp van ongekende proporties staat op het punt te ontketenen, maar gelukkig staan we er niet allen voor.

Niet alleen het kwaad, maar ook de helden uit de legendarische Shonen Jump franchises hebben hun weg naar ons gevonden. Samen met de personages uit o.a. Dragon Ball Z, Naruto Shippuden, One Piece, Bleach, JoJo’s Bizarre Adventure, en My Hero Academia, is het aan jou om de wereld te redden!

De diverse manga-universums zijn namelijk aan het versmelten met de onze en hierbij zijn mysterieuze “Umbra Cubes” verschenen. Met deze mysterieuze items kunnen gewone mensen speciale krachten krijgen, maar afhankelijk van welke “kant” ze gebruikt verander je in een harteloze Venom, of juist een held die de wereld probeert te redden.

Shonen Jump

Shonen Jump is het grootste manga (stripboeken) magazine uit Japan dat inmiddels dus al meer dan 50 jaar bestaat. Nog altijd is het blad ongekend populair en zijn ze verantwoordelijk voor de release van enkele van de grootste successen uit de manga-cultuur van de afgelopen 20 jaar. Grote franchises zoals Dragon Ball en One Piece vinden allemaal hun oorsprong in de Shonen Jump en staan symbool voor een genre manga dat bomvol staat van de actie.

Enorme cross-over

Met Jump Force zijn zij nu een grootste corss-over samenwerking aangegaan. Want vrijwel elke grote Shonen Jump serie van de afgelopen 20 jaar komt voorbij. Hierbij valt het meteen op dat de echte hoofdrollen zijn weggelegd voor Goku (Dragonball), Luffy (One Piece), en Naruto (Naruto). Maar dat neemt niet weg dat er meer dan genoeg andere personages de revue passeren.

Jump Force is een gigantische cross-over welke personages combineert uit meer dan 15 verschillende franchises! Naast de bekende franchises die we hierboven al even noemde zien we ook personages langskomen uit Black Clover, Boruto, City Hunter, Death Note, Dragon Quest, Fist of the North Star, Hunter x Hunter, JoJo’s Bizarre Adventure, Rurouni Kenshin, Saint Seiya, Yu-Gi-Oh!, en Yu Yu Hakusho.

Yugi, uit Yu-Gi-Oh.
Izuku Midoriya, My Hero Academia.

Van al deze franchises zien we zowel onze geliefde helden als meest gehate schurken langskomen, en een groot deel daarvan zijn daarnaast ook nog eens speelbare characters. Dit betekent dus dat we letterlijk in de huid van onze favoriete personages kunnen kruipen!

Spectaculaire graphics

Dit alles is ook nog eens aangekleed met werkelijk schitterende graphics! De gehele game is opgebouwd in Unreal Engine 4, welke bekend staat om haar knallende graphics en spectaculaire effecten. En dat is al goed te zien in alle screenshots en trailers. Niet alleen zien alle characters er top uit, de gevechten lijken je te doen trillen op je grondvesten en met name de aanvallen zien er echt bijzonder goed uit!


Hype waard?

Hoe het uiteindelijk zelf speelt moeten we nog even ondervinden want vanaf vandaag ligt de game in de winkels! We zitten dan ook al helemaal klaar om zelf te gaan ondervinden of Jump Force aan de hype kan voldoen!

Benieuwd hoe de game is? Houd volgende week onze website in de gaten voor een uitgebreide review! Maar kun je nu al niet wachten? Jump Force is vanaf uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC en is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, GameMania, Nedgame, YGZ, en de betere speelgoedwinkels.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie