Ervaar nu zelf Demon Slayer: The Hinokami Chronicles op PS4 | PS5 | XB1 | XSX!

De populariteit van Demon Slayer is groter dan ooit en fans kunnen nu ook zelf deze wondere wereld induiken dankzij de aankomende release van Demon Slayer: The Hinokami Chronicles! Deze gloednieuwe SEGA game is vanaf 15 oktober te spelen op PS4, PS5, XB1 en XSX!

Ga het gevecht aan

Demon Slayer speelt zich af in de zogenaamde Taisho Periode in Japan. En is een typische shounen over de coming-of-age van Tanjiro. Een lieflijke, oudere broer die alles op alles zet om zijn zusje Nezuko haar menselijkheid terug te geven, en wraak te nemen op de Demon die haar menselijkheid heeft afgepakt. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot en komt Tanjiro voor alsmaar grotere uitdagingen te staan. Van het verkrijgen van de titel Demon Slayer, tot het ontwikkelen van zijn talenten, er staat hem een lange weg te wachten.

Gelukkig ontmoet hij uiteraard ook nieuwe vrienden die hem helpen in zijn zoektocht, en Nezuko helpen beschermen. Ook wijze, ervaren mentoren passeren de revue. De gevechten worden steeds heviger, de uitdagingen groter, en gaandeweg maken we kennis met een wereld waar niets is wat het lijkt.


Knallende actie

In deze game is het aan jou om een weg te vinden in deze nieuwe wereld. Ga op zoek naar de moordenaar van je familie, en probeer te ontdekken hoe je de menselijkheid van Nezuko kunt terugkrijgen! In de vorm van knallende arena battles zal jij het verhaal van de anime (opnieuw) beleven en passeren oude bekenden de revue om hun zwaard met je te kruisen.

In The Hinokami Chronicles ga je hevige gevechten aan, gepaard met knallende visual effects en razendsnelle actie. Hierin heb je de keuze uit een groot aanbod bekende personages uit de anime. Waaronder Tanjiro en Nezuko zelf. Gevoed door spannende “moving drama” scenes wordt je tussen de gevechten door meegenomen in de Demon Slayer wereld. Vooral de epische boss battles zullen je naar het puntje van je stoel brengen! Uiteraard kunnen we hierbij genieten van de originele Engelse én Japanse voice-actors uit de welbekende anime.


Verkrijgbaar vanaf 15 oktober

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles komt op 15 oktober uit voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, and Xbox One en is nu te pre-orderen bij de betere gamewinkels, en online in de diverse e-shops. Als bijkomende bonus kunnen mensen die nu hun digitale pre-order plaatsen al vanaf 13 oktober gaan genieten van de game! Kijk voor meer informatie op de officiële website: https://demonslayer-hinokami.sega.com

De game is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en Nedgame.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie