Exclusieve Japan collectie van Lush naar Nederland!

Fantastisch nieuws voor iedereen die gek is op de bath bombs van het bekende Lush! Want maar liefst 54 exclusieve soorten – normaal alleen verkrijgbaar in Japan – zijn vanaf 29 maart wereldwijd verkrijgbaar. En ja, ook in Nederland!

Lush bestaat 30 jaar

Deze speciale release is ter ere van het 30-jarige bestaan van Lush. Opgericht in 1989 weet het merk inmiddels al tientallen jaren menig badganger te verblijden. En is, zeker de laatste jaren, uitgegroeid tot dé naam als het gaat om lekker luxe badderen. Meest geliefd zijn hun bijzondere bath bombs die je in honderden vormen, kleuren, en geuren kunt vinden.

Ook in Japan is de populariteit van Lush niet onopgemerkt gebleven. In Harajuku bevindt zich zelfs de enige bath bomb flagship store ter wereld. Hier vind je maar liefst 89 soort bath bombs, waarvan er 54 exclusief zijn voor Japan. Deze exclusieve varianten zijn vanaf 29 maart tijdelijk verkrijgbaar bij de Lush winkels over de hele wereld.

Al deze bath bombs zijn uniek voor de Japanse markt en geïnspireerd door bekende elementen uit de Japanse (sub)culturen. Ze worden normaal gesproken alleen verkocht in de winkel in Harajuku. Niet zo vreemd dat deze shop vaak ramvol staat met niet alleen Japanse enthousiastelingen, maar ook toeristen die graag een uniek souvenir mee naar huis willen nemen. Gelukkig kunnen wij binnenkort dus ook gewoon in Nederland genieten van al dit moois!

Nieuwe exclusives

Daarnaast worden er nog een aantal geheel nieuwe soorten bath bombs geïntroduceerd, met een extra Japanse twist. Jammer genoeg zijn deze nog altijd exclusives voor de Harajuku Lush store, maar wie weet steken ook deze ooit nog de grenzen over.


Bath bombs shoppen!

Helemaal enthousiast geworden? In elke Lush-winkel vind je vanaf 29 maart een unieke selectie van de nieuwe bath bombs. In verschillende winkels ga je verschillende bath bombs tegenkomen, en die selectie kan van tijd tot tijd wisselen. Zo ontdek je in elke nieuwe Lush-winkel waar je komt weer een nieuwe badervaring.

Geen winkel in de buurt, of geen zin in een zoektocht? Dan kun je gelukkig ook nog online terecht waar je de gehele collectie ook kunt kopen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Lush.

Bron: Persbericht PR Times en Lush.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie