Exclusieve preview Adventure Time seizoen 6!

Ok. Eerlijk is eerlijk. Adventure Time (of in NL Tijd voor Avontuur) is dan wel niet Japans, veel van jullie zullen bekend, of fan zijn, van deze bizarre en komische serie! Deze heerlijke animatie gaat alweer heel wat seizoenen mee en op conventies zijn Adventure Time cosplayers dan ook zeker geen vreemd gezicht meer!

SONY DSC

Voor degene die niet bekend zijn met Adventure Time: De serie volgt de belevenissen van een jongen genaamd Finn en zijn magische gele hond, Jake. Samen maken zij vele avonturen mee in het Land van Ooo, een post-apocalyptische wereld vol met magische wezens, prinsessen, en allerlei andere bijzondere mutanten.

Natuurlijk is Finn dan ook niet zomaar een jongen! Hij staat bekend als de laatste mens in Ooo, want tijdens de Paddenstoel Oorlog, een nucleaire oorlog die ruim duizend jaar geleden plaats vond, werd het merendeel van de mensheid uitgeroeid.

adventure_time

Op 2 maart begint officieel seizoen 6 bij Cartoon Network en kun je weer iedere doordeweekse dag om 19:35 de nieuwste avonturen van Finn en Jake gaan volgen!

In dit nieuwe seizoen gaat Finn op zoek naar zijn vader en is hij allesbehalve blij met de nieuwe armen die Princess Bubblegum voor hem heeft gemaakt! Wanneer de dokter waarschuwt dat zijn bloemenarm afsterft omdat hij niets meer voelt, besluit Finn zoveel mogelijk prinsessen te kussen om zijn emoties weer op te wekken. Dit en nog veel meer wonderlijke en waanzinnige avonturen staan te wachten in het Land van Ooo!

Natuurlijk gaat het bij jullie nu al helemaal kriebelen en omdat 2 maart nog zoooooo lang wachten hebben wij speciaal voor jullie een exclusieve preview van seizoen 6 voor jullie! Deze preview ga je nergens anders tegenkomen dus snel kijken 😉

En? Wat denken jullie? Kijken jullie al uit naar dit nieuwe seizoen van Adventure Time? 😀

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

1 Comment

  1. Nakina

    februari 25, 2015 at 9:26 pm

    my body is ready…. ga de laatste 2 seizoenen binge watchen!!

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X