Fan Tribute Video Competitie voor FINAL FANTASY!

Square Enix Ltd., heeft vandaag een video uitgebracht waarin Nobuo Uematsu, de legendarische componist van muziek uit de FINAL FANTASY®-serie, vertelt over zijn inspiratiebronnen en het schrijven van het iconische hoofdthema van FINAL FANTASY.

 

Vier mee met 30 jaar Final Fantasy!

Nobuo Uematsu’s werk voor de serie staat bekend om zijn onvergetelijke thema’s en vermogen om diepe emoties, passie en plezier over te brengen. Daarmee heeft hij geholpen om van FINAL FANTASY het fenomeen te maken was het tegenwoordig is.

Om de 30e verjaardag van de serie te vieren, introduceert Uematsu een gloednieuwe, officiële competitie van Square Enix, waarbij fans worden uitgenodigd hun eigen draai aan de legendarische muziek te geven.

De Fan Tribute Competition nodigt fans uit om hun talent en creativiteit te demonstreren en content te maken die is gebaseerd op het hoofdthema van FINAL FANTASY. Nieuwe arrangementen van deze muziek, originele animaties, dansen of artwork, het is allemaal toegestaan.

Het werk van winnende deelnemers wordt toegevoegd aan een unieke Fan Tribute Video, zodat de hele wereld van hun talent en creativiteit kan genieten. Inzendingen zijn vanaf nu welkom, de wedstrijd sluit in november. Ga voor deelname aan de Fan Tribute Competition naar https://tribute.finalfantasy30.com/en-gb/. Alle regels en voorwaarden voor deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt! :D