Ghost of Tsushima Blog header images

Ghost of Tsushima Giveaway!

*** LET OP DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Vandaag is het zo ver de epische nieuwe game, Ghost of Tsushima komt vandaag eindelijk uit! En hoewel wij nog vol spanning liggen te wachten bij de brievenbus hebben we gelukkig nog iets anders om enthousiast over te zijn: een unieke Ghost of Tsushima giveaway!

Wij mogen namelijk een tweetal bijzondere pakketten met goodies verloten onder onze lezers. Maar voor we meer vertellen over deze giveway, laten we eerst nog eens even in de wereld van Ghost of Tsushima duiken!

Wat is Ghost of Tsushima?

Ghost of Tsushima is een open-wereld actiegame die zich afspeelt in het feodale Japan van de dertiende eeuw. Door de prachtige natuur van de Tsushima Islands gaat samoerai Jin de strijd aan tijdens de Mongoolse invasies tegen indringers maar ook tegen zichzelf, waardoor hij uiteindelijk de transformatie ondergaat van Samurai naar The Ghost of Tsushima. 

Jin is opgevoed en opgeleid volgens de levenswijze van de samoerai. Wanneer de Mongolen de strijdkrachten van de samoerai verslaan, valt Jins wereld uiteen. Hij wordt geconfronteerd met de moeilijkste beslissing van zijn leven… De tradities en gebruiken van zijn samoerai-opvoeding handhaven en een strijd aangaan die hij niet kan winnen, of een ander pad nemen om het eiland en zijn volk koste wat kost te beschermen.

Je gaat echter verder dan het slagveld alleen en ervaart het feodale Japan als nooit tevoren. In deze open-wereld action-adventure zwerf je door uitgestrekte landschappen, waar je levensechte personages tegenkomt, oude monumenten verkent en de verborgen schoonheid van Tsushima ontdekt.

Vanaf vrijdag 17 juli is Ghost of Tsushima verkrijgbaar bij alle grote en kleine gaming winkels, en webshops zoals bol.com. Vergeet ook zeker niet om je ogen nog even open te houden voor de Special, of Collector’s Editions. Want ook daar hebben ze flink mee uitgepakt!

Giveaway

Maar genoeg over de game zelf, laten we het eens gaan hebben over de giveaway, want we hebben enkele hele bijzondere goodies voor jullie!

Zo mogen we één gelukkige winnaar verblijden met een Ghost of Tsushima t-shirt, notitieblok, en lanyard. En één gelukkige winnaar met een exclusief Ghost of Tsushima Special Poster Pakket, met 4 posters gemaakt door de legendarische Takashi Okazaki, de mangaka van o.a. Afro Samurai!

Ghost of Tsushima Goodie Pakket


Ghost of Tsushi Special Poster Pakket


Doe nu mee

Deze bijzondere pakketten mogen we de komende week gaan weggeven aan de gelukkigen! Wil jij dat zijn? Doe dan nu mee met onze giveaway. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten in onderstaande app, en ons te laten weten welke van deze twee pakketten je wilt winnen (ja, je moet echt kiezen!). Eventueel kun je nog wat extra punten verzamelen door mee te doen op Facebook.

Je hebt t/m zondag 26 juli 23:59 om mee te doen, dus wacht niet te lang! Op maandag 27 juli rond 20.00 maken we de winnaars bekend. Deze moeten zelf contact met ons opnemen (binnen 48 uur) voor de verdere afhandeling.

*** LET OP DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Tags:
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie