Ghost of Tsushima Blog header images

Ghost of Tsushima Giveaway!

Vandaag is het zo ver de epische nieuwe game, Ghost of Tsushima komt vandaag eindelijk uit! En hoewel wij nog vol spanning liggen te wachten bij de brievenbus hebben we gelukkig nog iets anders om enthousiast over te zijn: een unieke Ghost of Tsushima giveaway!

Wij mogen namelijk een tweetal bijzondere pakketten met goodies verloten onder onze lezers. Maar voor we meer vertellen over deze giveway, laten we eerst nog eens even in de wereld van Ghost of Tsushima duiken!

Wat is Ghost of Tsushima?

Ghost of Tsushima is een open-wereld actiegame die zich afspeelt in het feodale Japan van de dertiende eeuw. Door de prachtige natuur van de Tsushima Islands gaat samoerai Jin de strijd aan tijdens de Mongoolse invasies tegen indringers maar ook tegen zichzelf, waardoor hij uiteindelijk de transformatie ondergaat van Samurai naar The Ghost of Tsushima. 

Jin is opgevoed en opgeleid volgens de levenswijze van de samoerai. Wanneer de Mongolen de strijdkrachten van de samoerai verslaan, valt Jins wereld uiteen. Hij wordt geconfronteerd met de moeilijkste beslissing van zijn leven… De tradities en gebruiken van zijn samoerai-opvoeding handhaven en een strijd aangaan die hij niet kan winnen, of een ander pad nemen om het eiland en zijn volk koste wat kost te beschermen.

Je gaat echter verder dan het slagveld alleen en ervaart het feodale Japan als nooit tevoren. In deze open-wereld action-adventure zwerf je door uitgestrekte landschappen, waar je levensechte personages tegenkomt, oude monumenten verkent en de verborgen schoonheid van Tsushima ontdekt.

Vanaf vrijdag 17 juli is Ghost of Tsushima verkrijgbaar bij alle grote en kleine gaming winkels, en webshops zoals bol.com. Vergeet ook zeker niet om je ogen nog even open te houden voor de Special, of Collector’s Editions. Want ook daar hebben ze flink mee uitgepakt!

Giveaway

Maar genoeg over de game zelf, laten we het eens gaan hebben over de giveaway, want we hebben enkele hele bijzondere goodies voor jullie!

Zo mogen we één gelukkige winnaar verblijden met een Ghost of Tsushima t-shirt, notitieblok, en lanyard. En één gelukkige winnaar met een exclusief Ghost of Tsushima Special Poster Pakket, met 4 posters gemaakt door de legendarische Takashi Okazaki, de mangaka van o.a. Afro Samurai!

Ghost of Tsushima Goodie Pakket


Ghost of Tsushi Special Poster Pakket


Doe nu mee

Deze bijzondere pakketten mogen we de komende week gaan weggeven aan de gelukkigen! Wil jij dat zijn? Doe dan nu mee met onze giveaway. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten in onderstaande app, en ons te laten weten welke van deze twee pakketten je wilt winnen (ja, je moet echt kiezen!). Eventueel kun je nog wat extra punten verzamelen door mee te doen op Facebook.

Je hebt t/m zondag 26 juli 23:59 om mee te doen, dus wacht niet te lang! Op maandag 27 juli rond 20.00 maken we de winnaars bekend. Deze moeten zelf contact met ons opnemen (binnen 48 uur) voor de verdere afhandeling.

a Rafflecopter giveaway
Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven. En de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 27 juli rond 10.00 via Facebook en www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verdere afhandeling rondom adresgegevens. Indien geen reactie binnen 48 uur zullen we een andere winnaar selecteren. Wanneer de winnaar zijn/haar prijs in goede orde heeft ontvangen verwijderen we alle persoonsgegevens (van alle deelnemers). Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe Rafflecopter (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.

Tags:
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Daarnaast is ze gek op anime, gaming, Pokémon en kawaii. En is ze een fanatieke Japanse hobby chef.

Geen reactie's

Geef een reactie

X