Harajuku Fashion Walk

In de Tokyo Travel Guide: Harajuku kon je lezen dat niet heel harajuku overstroomt van de extreme mode. Deze vind je vooral in de winkelstraat Takeshita-dori. Maar ook dan heb je niet altijd “gegarandeerd succes” als het aankomt op het spotten van Japanse straat mode.

Gelukkig heb je dan altijd nog de Harajuku Fashion Walk! Deze wandeling wordt georganiseerd door Japanese Streets en iedereen die Japanse (extreme) mode draagt kan meelopen! De route wisselt nog wel eens maar gaat, zoals de naam al zegt, altijd door Harajuku 😉

Draag je zelf geen lolita, visual kei of decora-kei? Dan kun je natuurlijk ook gewoon naar al het moois kijken. Mocht je wel een keer mee willen lopen? Hou dan Japanese streets in de gaten! Voor nu hebben we in elk geval al een aantal mooie foto’s van voorgaande Harajuku Fashion Walks!

32593

32567

32569

150125-3793

140427-2693

 

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X