Helden van Azië komen tot leven op Heroes Made in Asia in Gorinchem

#advertorial

Het leukste evenement rondom Aziatische popcultuur komt er weer aan! Op 6 en 7 mei barst het feest los in Evenementenhal Gorinchem en wij hebben alvast het programma beknopt voor je op een rijtje gezet, zodat je je goed kan voorbereiden en het meeste uit je bezoek kan halen.

Special Guests

Tijdens het evenement zijn er een hoop special guests die je kan ontmoeten. Zo zullen de stemacteurs Cristina Vee Valenzuela en Scott Burns spreken op de Main Stage en kan je een handtekeningen kopen. Daarnaast zijn er verschillende comic- en manga artiesten te gast, zoals Meritxell Garcia, Xulia Vicente, Sara Soler en Konata. Ontmoet deze artiesten en laat jouw favoriete kunstwerk signeren of vraag een commissie aan.

Ook de vele aanwezige cosplayers zijn zeker de moeite waard om te ontmoeten. Zo is onder andere de populaire Har_Fie aanwezig, die fans met een grote vriendelijke glimlach te woord staat. Ook is Sakuraflor weer van de partij om verschillende onderdelen rondom cosplay te presenteren.

Shoppen to the max

Voor liefhebbers van merchandise is er de Asian Market, waar je een gigantisch aanbod kunt ontdekken gericht op de Aziatische popcultuur. Hier kunnen fans gegarandeerd mooie aanvullingen vinden voor in hun collectie. Van rondstruinen krijg je vanzelf trek in wat lekkers en ook daar is uiteraard weer goed aan gedacht met de Food Market. Hier vind je de allerlekkerste Aziatische gerechten, zoals Indonesische streetfood, Japanse crêpes, taiyaki en zelfs het populaire drankje bubble tea.

Voor wie zelf een hero in de keuken is of wil zijn, zijn er ook workshops om een aantal Aziatische lekkernijen zelf te leren maken. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je Matcha chocolade maakt, maar ook hoe je de beste sushi klaarmaakt. Wie zich wil wagen aan een berucht gerecht om klaar te maken, kan een workshop bijwonen om omurice te maken.

Gaming

Gaming en cosplay zijn belangrijke onderdelen van Aziatische popcultuur en daar wordt tijdens deze editie van Heroes Made in Asia uitgebreid aandacht aan besteed. Gamers kunnen zichzelf uitdagen tijdens de Dragon Ball Fighterz en Super Smash Bros. Ultimate toernooien. Liever gewoon een lekker potje gamen? Dan is de Free to Play area wat voor jou! Hier kun je met vrienden allerlei leuke games spelen, zoals Super Smash Bros. Ultimate, Tekken en Pokémon Unite.

Cosplay

Cosplayers kunnen ook tijdens deze editie weer meedoen aan de Cosplay Contest op de Main Stage. Hier laat je je beste outfit zien en kruip je zo goed mogelijk in de huid van jouw favoriete character, om hopelijk als grote winnaar een mooie geldprijs mee naar huis te nemen. Cosplayers die liever laagdrempelig hun outfit willen laten zien, kunnen ervoor kiezen om mee te doen aan de Cosplay Catwalk.

Het onderdeel cosplay wordt tijdens deze editie van Heroes Made in Asia nog extra uitgebreid met de Cosplay Village. Hier kunnen fans hun favoriete cosplayers ontmoeten en ze elke vraag stellen die ze zich kunnen bedenken. Een aantal bekende cosplayers die hier aanwezig zullen zijn, zijn Littytittycosplay, Sammyscosplay en Dobicos.

Heb jij nog geen ticket? Er zijn nog enkele last minute tickets beschikbaar. Koop ze hier!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie