Azië is dichterbij dan je denkt | Bezoek Heroes Made in Asia op 16 en 17 oktober 2021

#advertorial

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk mogen we weer gaan genieten van anime en cosplay conventies! En dat pakken we goed aan want op 16 en 17 oktober wordt Evenementenhal Gorinchem (NL) omgetoverd tot Aziatische bestemming! Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. Bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur.

Workshops

Het hele weekend valt er van alles te zien en beleven. Zo is er genoeg te doen en te leren tijdens één van de vele workshops. Leer je naam schrijven tijdens de Japanse Calligraphy workshop, maak een lichtgevend amulet tijdens de cosplay workshop of doe mee met de “Kyaraben” workshop waarbij je jouw favoriete anime karakter omtovert in een schattige lunchbox!

Gaming

Naast deze workshops is gaming een onmisbaar element op Heroes Made in Asia. “Show your moves!” met een potje Smash Bros of laat je dans moves zien met Just Dance! Nodig je vrienden uit om samen te gamen of schuif eens aan bij iemand die je niet kent.


Cosplay

Geen conventie is compleet zonder cosplay en daar is ook op Heroes Made in Asia meer dan genoeg ruimte voor! Bewonder alle prachtige cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk of Cosplay Competition op de Main Stage. En ben jij trots op jouw cosplay? Heb jij met bloed, zweet en tranen (van geluk) jouw outfit gemaakt en wil je die aan iedereen laten zien? Schitter dan zelf tijdens de Cosplay Catwalk en blaas iedereen omver!

Food Market

Honger gekregen van al deze activiteiten? Ga dan naar de Food Market! Want heb jij wel eens op één van de bedrijvige food markets in Azië rondgelopen? Verse producten en heerlijk streetfood worden er op de gezellige markten verkocht. Op Heroes Made in Asia kan jij die sfeer proeven op de Food Market, er is voor ieder wat wils! Gerechten die je zeker moet proeven zijn; Takoyaki, Dorayaki, Kakigori, Taiyaki en dit allemaal onder het genot van een heerlijke Matcha (boba) tea! Zorg voor een lege maag, want voor je het weet zit je vol met deze Aziatische lekkernijen!


Manga, merchandise en meer

En na al dat heerlijke eten even uitbuiken en lekker rondlopen? Dan kun jij je lol op in de dealerroom! Op Heroes Made in Asia kan je allerlei verschillende producten vinden op het gebied van anime en manga zoals pins, posters, figurines, en wat je ook maar kunt bedenken! Kijk mee bij professionele Manga artists die hun tekenkunsten laten zien in de Artist Alley. En laat je fantasie je meenemen in alle verhalen waar je hart sneller van gaat kloppen. Doki Doki! 😉

Tickets

Wil jij dit niet missen? Wees er dan snel bij en scoor je tickets nu op www.made-in-asia.nl! Er zijn losse tickets verkrijgbaar voor de zaterdag en zondag, maar natuurlijk ook weekendtickets en voor de echte fans een exclusief VIP ticket. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot de exclusieve lounge (inclusief drankje en snack), premium zitplekken bij de mainstage, VIP parking (en parkeerkaart), voucher voor de Food Market, gratis waterflesje, en een goodiebag gevuld met verrassingen van diverse standhouders en sponsors!

Uiteraard worden alle huidige COVID-maatregelen nauwkeurig nageleefd. Weten hoe Heroes Made in Asia dit aanpakt? Lees dan hier hun FAQ.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie