Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend 

Persbericht: Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maakt de organisatie nu de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint vrijdag 10 december

Op naar 2022

“Wij kijken met veel enthousiasme, energie en blijdschap terug op het debuut van Heroes Made in Asia in Nederland. Het evenement heeft al een rijke historie in België, maar in Nederland nog niet. De eerste editie van afgelopen oktober smaakte direct naar meer, wij maken dan ook vol trots bekend dat er een tweede editie komt op 7 en 8 mei 2022. Wij gaan weer aan de slag om een uitgebreid programma samen te stellen met toffe workshops, special guests en muzikale artiesten. Uiteraard zal het Foodplein ook weer aanwezig zijn”, zegt Boet Havenaar namens Heroes Made in Asia.


Early Bird Tickets

Aanstaande vrijdag gaat de kaartverkoop live en start de zogeheten early bird periode, waarbij bezoekers kaarten voor het voordeligste tarief kunnen bemachtigen. Deze actieperiode loopt tot 3 januari 2022.  Havenaar: “Dit is een mooi cadeau om te geven tijdens de feestdagen, hoe eerder je je kaartje koopt, hoe eerder de voorpret kan beginnen! Wij kijken er in ieder geval reikhalzend naar uit en houden iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste updates rondom het event via onze social media kanalen, email en website.”  
 
Meer weten over het event? Lees dan hier ons bezoekverslag van de afgelopen editie. En kijk voor meer informatie over de aankomende editie op www.made-in-asia.nl.  

Bron: persbericht Heroes Made in Asia.
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie