Het feest barst bijna los op Heroes Made in Asia 2021!

#advertorial

Komend weekend is het zover! Evenementenhal Gorinchem opent op 16 en 17 oktober de deuren voor Heroes Made in Asia! Het is dé plek in Nederland waar alles wat met Azië te maken heeft samenkomt en waar je mede k-pop, anime, manga, gaming en cosplay fans kan ontmoeten.

Dompel je dit weekend onder in Aziatische cultuur door over de foodmarket te lopen, verschillende workshops te volgen en mee te feesten met Deshima Sounds op mainstage!

Guests

Heroes Made in Asia heeft veel guests die aanwezig zullen zijn. Zo is special guest Veronica Taylor te zien op beide dagen. Zij is vooral bekend door het inspreken van de stem van Ash Ketchum uit Pokémon en April O’Neill in de Ninja Turtles!

Naast onze special guest heeft het event ook nog gaming en comic artists guests. Zo is bijvoorbeeld voor gaming Twitch streamer, ex e-sporter en Pokémon fan Monkeloid aanwezig. De comic artists Sandra Diaz en Rafa Barragán komen helemaal uit Spanje naar Nederland!

Cosplay Contest

Natuurlijk is er ook geen tekort aan cosplay op Heroes Made in Asia. Zaterdag 16 oktober vindt op de mainstage de Cosplay Contest plaats. Tijdens de contest wordt je beoordeeld door de juryleden, en cosplayers, Sakuraflor, Leon Chiro, Taryn en Team ImoNee Cosplay. Naast de contest is er ook nog een Cosplay Catwalk, Dance-Off en Dating Show op de mainstage om je cosplays te showen!

Gaming toernooien

Een andere ‘big happening’ op Heroes Made in Asia is de gaming area. Naast area met retro games en arcades zijn er ook verschillende toernooien. Een kleine selectie uit de toernooien is het MarioKart toernooi georganiseerd door Dutch Anime Community en een professioneel Super Smash Bros Ultimate toernooi georganiseerd door mCon LG UltraGear en AFK Esports. Koop jouw gaming ticket via de website.


College, Active & Workshops

Volg in de workshop area onder andere een traditionele Japanse thee ceremonie en origami en kalligrafie workshops. In de Active Heroes area kan je K-Pop en Laido en Kendo workshops volgen en lekker in beweging blijven. In de Heroes College area kan je een Japanse les nemen, manga tekenen voor beginners en van alles leren over taalreizen van Education First.

Tickets

Wil jij dit niet missen? Dit is je laatste kans dus wees er snel bij en scoor je last-minute tickets nu op www.made-in-asia.nl! Er zijn losse tickets verkrijgbaar voor de zaterdag en zondag, maar natuurlijk ook weekendtickets en voor de echte fans een exclusief VIP ticket.

Uiteraard worden alle huidige COVID-maatregelen nauwkeurig nageleefd. Weten hoe Heroes Made in Asia dit aanpakt? Lees dan hier hun FAQ.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie