I AM SETSUNA arriveert 3 maart op Nintendo Switch!

Square Enix Ltd., heeft aangekondigd dat fans van klassieke JRPG gameplay het onvergetelijke verhaal van I AM SETSUNA® binnenkort kunnen ervaren op de Nintendo SwitchTM , op 3 maart 2017.

I AM SETSUNA komt beschikbaar als digitale launch-titel voor de nieuwe spelcomputer. Dit stelt zowel nieuwe als bestaande fans in staat het hartverscheurende, emotionele verhaal te beleven als nooit tevoren met de aanvulling van nieuwe features zoals ‘The Temporal Battle Arena’. In The Temporal Battle Arena, die exclusief voor de Nintendo Switch beschikbaar komt als gratis DLC, kunnen spelers data up – en downloaden om zo te genieten van spannende gevechten tegen parties van andere spelers.

In de game volgen we het verhaal van Setsuna, een jonge, sterke vrouw met een enorme, innerlijke kracht, op haar reis vol offers om haar volk te redden. Met laagdrempelige turn based controls en unieke gameplay mechanismen; weet I AM SETSUNA de geliefde, nostalgische elementen van de gouden tijd van JRPG’s te combineren met de technologie van vandaag de dag. Het debuut van de volledig nieuwe SQUARE ENIX studio, Tokyo RPG Factory, brengt een emotioneel verhaal over moed en opoffering, samen met oogstrelend art design en meesterlijke karakterontwikkeling.

i-am-setsuna-1 i-am-setsuna maxresdefault

I AM SETSUNA is reeds digitaal beschikbaar op PlayStation®4 en Steam, en komt op 3 maart 2017 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Voor meer informatie over I AM SETSUNA, bezoek je www.iamsetsuna.com

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X