Gestrest? Huur een knappe man in om mee te huilen!

Werken in Japan is een behoorlijk pittige uitdaging. Je maakt lange dagen en hebt maar weinig vrije tijd. Als vrouw is het vaak extra lastig om carrière te maken in de, vooral door mannen gedomineerde, zakenwereld van Japan. Een lekker potje uithuilen kan, zoals velen wellicht herkennen, een enorme opluchting zijn om van je stress af te komen.

 

Huilen op bestelling

Speciaal voor deze dames is er nu een bijzondere service in het leven geroepen: Ikemeso Danshi! Op “bestelling” kun jij een knappe man inhuren die samen met jou zielige films gaat kijken en wanneer je begint te huilen zachtjes je tranen droogt.

Wordt het je op het werk even teveel? Ook dan kun je deze “ikemen de mesomeso naku dansei” (knappe mannen die kunnen huilen) inschakelen om je hart bij te luchten.

Vanaf zo’n €60,- kun je kiezen uit 6 verschillende heren, elk met een eigen personage. Zo heb je o.a. een tandarts, bad boy, intellectueel type, en hopeloze romanticus! Voor ieder wat wils dus

 

ikemeso-danshi-crying-man-delivery-service-3

Ikemeso Danshi is een initiatief bedacht door Hiroki Terai, een man die “huilen ter ontspanning” inmiddels tot een zeer lucratieve zaak heeft gemaakt! Van oorsprong is hij een scheidingsplanner, ofwel iemand die mensen helpt door hun scheiding heen te gaan.

In het verleden startte hij echter ook al rui-katsu, groepssessies om te huilen, bracht een een fotografieboek uit met foto’s van knappe huilende mannen, en roept hij dus nu de Ikemeso Danshi in het leven!

Wat vind jij ervan? Zou jij behoefte hebben aan een knappe man om samen mee uit te huilen?

 

Bron: 1, 2, 3.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

1 Comment

  1. Chantal Visser

    oktober 7, 2016 at 12:25 pm

    Gelukkig heb ik mijn vriend om me te troosten.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X