In bad met One Piece | Lush lanceert samenwerking met populaire animeserie

Het actie- en campagnevoerende cosmeticamerk Lush lanceert “LUSH x ONE PIECE”, de eerste officieel, gelicenseerde samenwerking met de populaire Japanse animeserie, One Piece. Voor het 25-jarige jubileum van ONE PIECE vieren de twee merken ‘ the joy of bathing’. 

De collectie

One Piece is een Japanse mangaserie geschreven en getekend door Eiichiro Oda, en sinds 1997 gepubliceerd in Shueisha’s Weekly Shōnen Jump. Het verhaal vol actie en avontuur draait om Luffy, een jongen met een strohoed, en zijn Straw Hat Crew, die vastbesloten zijn de ‘legendarische schat (One Piece)’ te vinden die is achtergelaten door de legendarische Piratenkoning in de tijd van de piraten. 

In 2014 werd het door Guinness World Records™(*1) erkend als de “Most Published Comic Series by a Single Artist”. De serie is wereldwijd enorm populair, met meer dan 500 miljoen exemplaren van alle 102 gedrukte Jump Comics-titels (vanaf juli 2022).

De One Piece-collectie is geïnspireerd op de beroemde woorden van Monkey D. Luffy, de hoofdpersoon uit One Piece, die ervan droomt om Koning van de Piraten te worden: “Ik ruik avontuur!!!”. Vier bath bombs in deze collectie zijn geïnspireerd op de Duivelsvruchten uit de serie, die na één hap voor mysterieuze krachten zorgen.

Daarnaast zijn er een bubble bar in de vorm van de bekende strohoed van Luffy en een knot wrap met de bekende piratenvlag van Luffy en zijn crew. Laat je bad vollopen, hijs de zeilen en kies het ruime sop met LUSH x ONE PIECE. 

Luffy’s Straw Hat Bubble Bar

Monkey D. Luffy, ook wel bekend als “Straw Hat Luffy” is de hoofdpersoon in de animeserie One Piece. He is de oprichter en kapitein van de beruchte Straw Hat Pirates. Luffy is ook bekend als de sterkste van alle topvechters. Hij droomt ervan om de legendarische schat, die achtergelaten is door Gol D. Roger te vinden, en zo de Koning van de Piraten te worden. Luffy’s strohoed is de start van alle avonturen en met deze Straw Hat bubble bar in bad kan jouw eigen avontuur beginnen. 

De bubbel bars van Lush verkruimel je onder de lopende kraan, zo creëer je bergen vol bubbels in je bad. Deze Straw Hat bubble bar is gebaseerd op de iconische strohoed en handelsmerk van One Piece karakter Monkey D. Luffy. Je kunt de bubble bar meerdere malen gebruiken. Tijdens het badderen wordt je omringd door rustgevende cederhoutolie, verse mandarijnolie en de subtiele, zoete geur van benzoëhars. Perfect om je voor te bereiden op de avonturen die komen gaan.

Ace’s Flame Flame Fruit Bath Bomb

Flame-Flame Fruit is de Duivelsvrucht die werd opgegeten door Luffy’s oudere broer Ace. Flame-Flame Fruit geeft hem de speciale kracht om vuur te maken, vuur te controleren en zelf in vuur te transformeren. In bad zorgt de Flame-Flame bath bomb voor felle bath art die doet denken aan Fire Fist, Ace’s allereerste kenmerkende aanval met Flame-Flame Fruit.

Zie hoe feloranje kleuren zich door het bad verspreiden en luister naar het knisperende geluid van knettersnoep. De aardse geur van mandarijnolie, kruidige fenegriek absolue en zoete sinaasappelolie vult je badkamer… Je voelt het vuur dat soms oplaait tussen Luffy en zijn broer, samenkomen in je lichaam en geest.

Nico Robin’s Flower Flower Fruit Bath Bomb

Nico Robin wordt ook wel “Devil Child” of “Light of the Revolution” genoemd. Ze is de archeoloog van de Straw Hat Pirates. Ze at Flower-Flower Fruit toen ze klein was, sindsdien geeft het haar onder andere de speciale kracht om delen van haar lichaam te dupliceren. 

Flower-Flower Fruit bath bomb zorgt voor roze schuim dat zich verspreidt als de dansende bloemen die bloeien wanneer Nico Robin haar Flower-Flower Fruit-krachten gebruikt. De mooie combinatie van geraniumolie, Damascusroos absolue en de diepe geur van jasmijn absolue zorgen voor een bad dat met zijn bloemige geuren Robins mysterieuze charme deelt.

Tony Trooper’s Human Human Fruit Bath Bomb

Tony Tony Chopper is een rendier met een blauwe neus en maakt deel uit van Luffy’s crew. Na het eten van de Human-Human Fruit kreeg hij menselijke eigenschappen. Tony Tony is de scheepsdokter en hij is gek op suikerspinnen. Dit schattige karakter doet soms mee aan een gevecht om zijn vrienden te beschermen, door zich in allerlei vormen te veranderen dankzij de kracht van de Human-Human Fruit

De paddenstoelvormige Human-Human Fruit bath bomb kan in twee delen worden gebruikt. Samen zorgen ze voor rode en witte swirls die zich door het water verspreiden. De opbeurende geuren van fruitige bergamotolie, romige tonka absolue en heerlijke cacao absolue helpen je humeur te transformeren.

Luffy’s Gum Gum Fruit

Van het eten van “GumGum Fruit” wordt je lichaam rubberig, als een soort kauwgom-mens. Het grootste voordeel van het eten van het Gum-Gum Fruit is dat Luffy immuun wordt voor aanvallen, klappen, kogels.  Zelfs kanonschoten doen hem geen pijn. “GumGum Fruit”  geeft hem ook de power om van extreem grote hoogte te vallen zonder zich te bezeren. Net als kauwgom kan Luffy zich na het eten van “GumGum Fruit” heel lang rekken en gekke draaien maken. 

Terwijl de Gum-Gum Fruit bath bomb ronddraait, verandert het kolkende geleidelijk van kleur. Het zwart dat vrijkomt weerspiegelt Haki Power, het zwarte aura van Luffy, dat zorgt voor een ontspannen moment in bad. De opwekkende geur van zwarte bessen, abrikoosachtige noten van kalmerende davana-olie en verse zoete sinaasappel wijzen je de goede weg naar je volgende avontuur!

Over Lush

Lush ontwikkelt een divers aanbod dierproefvrije producten: van badproducten, lichaam- en gezichtsverzorging tot make-up. Altijd gemaakt met verse ingrediënten. Bovendien is 65% van de collectie verpakkingsvrij!

Lush streeft ernaar dat alle ingrediënten die in de producten worden verwerkt op regeneratieve wijze worden verbouwd. De missie van het merk is dan ook: “leaving the world lusher than we found it”. Lush doet dit op een transparante, integere en inclusieve manier.

Het cosmeticamerk is sinds 2001 heeft gevestigd in Nederland met momenteel tien winkels en een online shop. Lush gebruikt haar ruim 900 winkels in 48 landen over de hele wereld als een platform om minder bekende sociale en milieukwesties onder de aandacht te brengen. Nieuwsgierig wat Lush allemaal doet? Bekijk deze video eens

Bron: Persbericht

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie