Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure Of Dai Verschijnt Wereldwijd Op 28 September 2023

Goed nieuws voor Dragon Quest fans! Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai verschijnt wereldwijd op 28 september 2023 digitaal voor PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S™,  Nintendo Switch™ en pc via Steam® en de Microsoft Store.

Dragon Quest

DRAGON QUEST is een legendarische serie role-playing games die is gemaakt door Yuji Horii en geliefd is bij miljoenen fans in Japan en over de hele wereld. Sinds de release van de eerste DRAGON QUEST in 1986 – de game debuteerde in de VS in 1989 als DRAGON WARRIOR – zijn in de veelgeprezen serie wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren verscheept, inclusief 11 hoofdtitels en vele spin-offgames, films, anime, boeken, manga, merchandise en meer.


Gebaseerd op de anime

In Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai kunnen spelers het verhaal beleven van de spannende tekenfilmserie DRAGON QUEST The Adventure of Dai, in een action role-playing game die prachtige beelden combineert met art uit de beroemde anime en manga. Een klassiek verhaal over heldhaftige strijders die het kwaad moeten verslaan!

Het is nu vele jaren geleden dat The Hero de vrede in het land heeft hersteld… In een wereld die wordt geteisterd door de machten van het kwaad, gaan een zwaardvechter en zijn metgezellen op pad om Hadlar, de Dark Lord, te verslaan.

Op een afgelegen eiland in de zuidelijke zeeën leeft een jongen genaamd Dai tussen monsters, verlangend om ooit zelf een held te worden. Alles verandert wanneer de Dark Lord nieuw leven wordt ingeblazen. Met een nieuwe crisis waarmee de wereld wordt geconfronteerd, doet Dai een belofte aan zijn mentor, ontmoet hij nieuwe vrienden en leert hij langzaamaan zijn eigen onontkoombare lot kennen… Dit is het begin van Dai’s avontuur en zijn zoektocht om een echte held te worden!

Meerdere opties

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai laat spelers op twee verschillende manieren van de game genieten – in de Story Mode en in de Temple of Recollection. Terwijl de Story Mode spelers op een klassieke manier in het verhaal laat vorderen, stuurt de Temple of Recollection spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert. Versla de monsters in deze kerkers voor spannende beloningen die je helpen in de strijd tegen vijanden die steeds sterker worden, naarmate je dieper afdaalt.

Spelers kunnen in de game ook op zoek gaan naar Bond Memory’s, zeldzame accessoires die spelers aan personages kunnen toewijzen om hun vaardigheden en stats te verbeteren. Elke keer dat een Bond Memory is ontgrendeld, worden beelden uit de originele manga onthuld. Bond Memory’s kunnen ook versterkt worden door de Temple of Recollection te verkennen en de steeds weer andere uitdagingen van deze tempel te overwinnen.

Pre-order nu

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai is nu beschikbaar voor digitale pre-orders en pre-purchase op PS5™, PS4™, Xbox Series X|S™,  en pc via Steam® en de Microsoft Store. Pre-orders voor de Nintendo Switch™?-versie komen later beschikbaar. Spelers die de game pre-orderen of pre-purchasen ontvangen Dai’s speciale “Legendary Hero”-outfit en de Bond Memory “The Hero’s Tutor”.

De Digital Deluxe Edition omvat naast een download van de volledige game de volgende bonusvoorwerpen:
– Popps speciale “Legendary Mage”-outfit
– Maams speciale outfits “Legendary Priest” en “Legendary Martial Artist”
– Hyunckels speciale outfits “Legendary Swordsman” en “Legendary Warrior” 

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie